Όλη η αλήθεια για τη σχέση Πανταζόπουλου-Μακρυπούλια-Σταματέρη
Showbiz

Όλη η αλήθεια για τη σχέση Πανταζόπουλου-Μακρυπούλια-Σταματέρη

Δυο καλοκαιρινούς έρωτες την ίδια περίοδο έχουν χρεώσει στην Ηλία Πανταζόπουλο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο γνωστός manager εθεάθη στα Κύθηρα με τη Μαρία Σταματέρη και παράλληλα στην Κρήτη με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Λέτε να διακτινίστηκε; Δε νομίζω…! 


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Όσον αφορά στην εκδρομή του Ηλία Πανταζόπουλου στα Κύθηρα με τη γνωστή παρουσιάστρια… δεν έγινε ποτέ. Οι πληροφορίες λένε ότι ο μάνατζερ δεν έχει επισκεφτεί ποτέ το συγκεκριμένο νησί και δεν πρόκειται για αστείο αλλά για συνωνυμία. Η Μαρία Σταματέρη βρισκόταν στο Κυκλαδίτικο νησί με τον Πανταζόπουλο, αλλά όχι με το γνωστό μάνατζερ αλλά με επιχειρηματία και συγκεκριμένα ιδιοκτήτη μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.




Τώρα σχετικά με τα δημοσιεύματα αλλά και τις φωτογραφίες που θέλουν την ίδια περίοδο το μάνατζερ με τη Ζέτα Μακρυπούλια, να κρατιούνται από το χέρι σε Κρήτη και Σαντορίνη, και να προμηνύεται new love in town, είναι επίσης αναληθή. Ναι μεν ο Ηλίας και η Ζέτα ταξίδεψαν μαζί και πιάστηκαν κάποια στιγμή από το χέρι –όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες- αλλά όχι επειδή είναι ζευγάρι. Είναι δυο πολλοί καλοί φίλοι και χρόνια συνεργάτες και δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί απλώς δεν είχαν απαθανατιστεί από το φωτογραφικό φακό.




Και τώρα ήρθε η ώρα για την αλήθεια..! Αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, αναφέρουν πως ναι μεν ο Ηλίας Πανταζόπουλος βρισκόταν στη Σαντορίνη αλλά όχι με τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά με πολύ γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιό η οποία μοιάζει πολύ στην πρώην αγαπημένη του μάνατζερ, Ρία Αντωνίου. Μάλιστα το ζευγάρι έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός σε τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό εστιατόριο του νησιού καθώς και στο Αμούδι της Οίας τις φωτογραφίες των οποίων θα σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr σε λίγες ημέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved