Ελένη Φουρέιρα: «Έμπαιναν σφαίρες στο σπίτι μου»
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: «Έμπαιναν σφαίρες στο σπίτι μου»

Η κρίση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έκανε την Ελένη Φουρέιρα να σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αλβανία;

«Όχι, ποτέ! Δεν αποχωρείς από τη ζωή σου έτσι εύκολα. Έφυγα από τη χώρα μου όταν έμπαιναν σφαίρες στο σπίτι μου και οι γονείς μου αποφάσισαν να ξενιτευτούν αναζητώντας μια καλύτερη ζωή για τα τέσσερα παιδιά τους. Εγώ κάνω μια σπουδαία καριέρα σε μια χώρα που όχι απλώς αγαπώ, αλλά λατρεύω, που με έχει αποδεχτεί και με έχει αγαπήσει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Έχεις πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης;

«Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ. Θεωρώ πολύ άσχημο επειδή κάποιος νομίζει όπ έχει δύναμη να σε παρενοχλεί σεξουαλικά, λεκτικά ή να επιχειρήσει να σε χτυπήσει. Τέτοιου είδους πράξεις είναι, αποκρουστικές, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δυστυχώς συμβαίνουν. Μακάρι κάποτε το φαινόμενο αυτό να σταματήσει.»

-Πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία και για το bullying. Έχεις αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις στην καριέρα σου;

«Όλοι άνθρωποι στη ζωή τους έχουν ζήσει μια τέτοιου είδους. κακή εμπειρία. Και ένας άνθρωπος πού δουλεύει σε ένα γραφείο μπορεί να έχει δεχτεί bullying και ένας καλλιτέχνης, αλλά και ένας άνθρωπος που εργάζεται στα McDonalds. Γιατί να αποτελέσω εγώ εξαίρεση;»

-Εργάζεσαι από νεαρή ηλικία σε ένα δυνητικά επικίνδυνο περιβάλλον, που εύκολα μπορεί να σε παρασύρει. Έχεις υποκύψει σε κάποιου είδους καταχρήσεις;

«Δεν διαθέτω το DΝΑ και την ιδιοσυγκρασία για κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι όποια κατάχρηση κάνεις σου βγαίνει σε κακό. Επειδή τίποτα δεν ήταν εύκολο στη ζωή μου προσπάθησα να μείνω μακριά από αυτές για να μην καταστρέφω ό,τι έχω αποκτήσει με τόσο κόπο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved