Η γυναίκα του Ψάλτη λύνει την σιωπή της και αποκαλύπτει γιατί έγιναν δύο μνημόσυνα
Showbiz

Η γυναίκα του Ψάλτη λύνει την σιωπή της και αποκαλύπτει γιατί έγιναν δύο μνημόσυνα

Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη. Για πρώτη φορά, η τελευταία του σύζυγος, Χριστίνα Ψάλτη «σπάει» την σιωπή της και αποκαλύπτει για ποιο λόγο έγιναν δυο ξεχωριστά μνημόσυνα.

-Και πώς είναι αυτό το «μόνη μου» ύστερα από 22 χρόνια κοινής ζωής με τον Στάθη;

«Χάνεις το στήριγμα σου. Ευτυχώς έχω την οικογένεια μου και τους λίγους αλλά καλούς φίλους μου. Κακά τα ψέματα, το συναισθηματικό κενό που αφήνει μια απώλεια δεν αναπληρώνεται. Αλλά αναγκαστικά προχωράς παρακάτω και εγώ με τη βοήθεια του Θεού στηρίχτηκα γρήγορα στα πόδια μου» τόνισε στο Down Town.

-Αν ζούσε ο Στάθης σήμερα, θα είχαν ειπωθεί όλα αυτά τα ψέματα, όπως λες, για εσένα;

«Όχι, ο Στάθης δεν θα το επέτρεπε. Το ήξερα ότι θα συμβούν όλα αυτά. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο με είχε προειδοποιήσει: «Χριστινάκι, μόλις φύγω, θα σε κατασπαράξουν. Εσύ να μη βγεις να απαντήσεις σε κανέναν, να δείξεις δύναμη και όταν νιώσεις εσύ έτοιμη, τότε να μιλήσεις». Και επειδή άκουγα τον Στάθη. στα πάντα, τον άκουσα και σ' αυτό. Όσο ζούσε ο Στάθης έκανε τα πάντα για να με προστατέψει και αυτά έπιαναν. Ήξερε να τους βάζει όλους στη θέση τους. Λίγο πριν το τέλος είχε πει «προσέξτε τη Χριστίνα» σε ανθρώπους που ήξερε ότι θα με πρόσεχαν.»

-Σε ποιους αναφερόταν όταν έλεγε ότι θα σε κατασπαράξουν; Στα media, στην οικογένεια του;

«Γενικά...»

-Γιατί όμως τόσο καιρό δεν βγήκες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να διαψεύσεις όσα ακούγονται για σένα;

«Πιστεύω στον χρόνο. Ότι από μόνος του φανερώνει τα πάντα. Επίσης πιστεύω ότι η σιωπή έχει πιο πολύ δύναμη. Να βγω να διαψεύσω τι; Κακοήθειες και ψέματα; Δεν είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος.»

-Η οικογένεια του Στάθη, η πρώην σύζυγος, η κόρη και ο αδερφός του έκαναν το ετήσιο μνημόσυνο κι έλειπες. Γιατί;

«Γιατί δεν έλαβα πρόσκληση. Φυσικά και θα πήγαινα, αν είχα προσκληθεί. Εγώ ρώτησα τον πάτερ πότε πρέπει να κάνω το ετήσιο μνημόσυνο και μου απάντησε «την ημέρα που έφυγε. Αυτό είναι το καλύτερο για την ψυχή του». Αυτό και έκανα. Πήρα την οικογένεια Ψάλτη να τους ειδοποιήσω για το μνημόσυνο και δεν μου το σήκωσαν. Για το δικό τους μνημόσυνο έμαθα από τις εφημερίδες.»

-Αν ακούσεις μια συγγνώμη, σου αρκεί;

«Βεβαίως και μου φτάνει η συγγνώμη. Αλλά δεν τηρήθηκε. Με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του τον Οκτώβρη κλαίγοντας και αμέσως τον συγχώρεσα, αλλά ύστερα ξαναβγήκε στα κανάλια και είπε τα ίδια και χειρότερα. Επειδή σέβομαι τα 22 χρόνια που πέρασα με τον άνδρα μου και επειδή ξέρω τι θα με συμβούλευε ο Στάθης αν ζούσε, δεν θέλω να το συνεχίσω όλο αυτό με την οικογένεια. Ο Στάθης θα μου έλεγε «Χριστινάκι μου, εσύ είσαι υπεράνω, μην ασχολείσαι με αυτά». Εμένα δεν με σέβονται, ας σεβαστούν μια ψυχή που δεν είναι εδώ να απαντήσει. Και αυτό να το γράψεις, σε παρακαλώ. Δεν είναι εδώ αυτός ο άνθρωπος να απαντήσει στα ψέματα τους ή στις φαντασιώσεις που έχουν. Και για μένα αυτό είναι το πιο θλιβερό. Ότι χτυπάς μια ψυχή που δεν μπορεί να σου απαντήσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved