Κώστας Μπίγαλης: «Δεν θα μπορούσα να κάνω έκπτωση σε αυτό που ονειρεύτηκα για κάποιο αντάλλαγμα»
Showbiz

Κώστας Μπίγαλης: «Δεν θα μπορούσα να κάνω έκπτωση σε αυτό που ονειρεύτηκα για κάποιο αντάλλαγμα»

Ο Κώστας Μπίγαλης σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και εξομολογήθηκε τι θα ήθελε να κάνει που δεν έκανε ακόμα.

Πώς αισθάνεσαι που έχεις αφήσει τόσο μεγάλο στίγμα και στην παλιά, αλλά και στη νέα γενιά;

Τυχερός κι ευγνώμων, γιατί δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν κερατά σε αυτό τον χώρο. Μόνο στον κόσμο. Αν δεν υπήρχε ο κόσμος, δεν θα υπήρχα. Ούτε εταιρείες, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή συνδέθηκα με τον κόσμο, οι εταιρείες βγάζανε λεφτά και με άφησαν να πηγαίνω μόνος μου. Ήμουν τυχερός γιατί έκανα αυτά που έπρεπε για να διεκπεραιώσω τη δουλειά και δεν χρειαζόταν να εξαρτηθώ. Δεν μου αρέσουν οι εξαρτήσεις. Να κάνω συμβιβασμούς. Αν κάποιος με είχε βοηθήσει, θα το έλεγα. Κανείς. Ήταν ενδιάμεσοι. Πήγα και με προώθησαν. Αυτή είναι και η δουλειά τους. Να ακουστώ στον κόσμο. Έγινε και μετά με άφησαν. Και το ευχαριστήθηκα, γιατί δεν είχα παρεμβάσεις. Έχω καλλιτεχνική άποψη, όραμα και αρχές από την οικογένεια μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω έκπτωση σε αυτό που ονειρεύτηκα, επειδή κάποιος μου πρόσφερε ένα αντάλλαγμα. Κι ήμουν τυχερός, γιατί δεν χρειάστηκε να το κάνω ποτέ.

Τι είναι αυτό που δεν έχεις κάνει και θέλεις να κάνεις τώρα;

Το θέατρο είναι ένα όνειρο. Είναι όμως κατεξοχήν ομαδική τέχνη. Αν δέσω με άτομα όπως ο Βύρωνας και ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ που γνώρισα και τελικά γίναμε, φίλοι και φτιάξουμε μια ομάδα για να παίξουμε, θα είναι το καλύτερο για μένα. Στο θέατρο συναντάς και τους πιο εγωκεντρικούς και περίεργους. Δεν περιμένω να ζήσω από το θέατρο, έχω και τη μουσική. Αλλά όταν το θέατρο λειτουργεί, είναι μαγικό. Και ψυχοθεραπεία. Το άλλο μου όνειρο είναι σαν συνθέτης για το εξωτερικό, για τον χώρο της σύγχρονης country μουσικής. Προσπαθώ να δώσω σε άλλους τραγούδια να τραγουδήσουν. Στον Νασλ στο Τενεσσή. Έκανα κάποια ταξίδια, κι ίσως κάνω άλλο ένα τον Μάιο.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved