Μάγκυ Ταμπακάκη: «Με πλήγωσε πολύ το σχόλιο που διάβασα κάτω από τη φωτό του παιδιού μου»
Showbiz

Μάγκυ Ταμπακάκη: «Με πλήγωσε πολύ το σχόλιο που διάβασα κάτω από τη φωτό του παιδιού μου»

Η Μάγκυ Ταμπακάκη απαντάει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν αρρώστησε το παιδί της και ήταν σε δίλημμα για το αν θα φύγει από το Master Chef.

Όταν επέστρεψες στο παιχνίδι τη δεύτερη φορά είχες εχθρικό κλίμα απέναντι σου;

Είδα στα πρόσωπα των συμπαικτών μου ζωγραφισμένη την απογοήτευση. Κάποιοι παίκτες με αποκάλεσαν ανήθικη, αλλά δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό. Όσον αφορά το περιστατικό, το παιδί μου υποφέρει από ασθματική βρογχίτιδα και ο άντρας μου έπρεπε να το διαχειριστεί μόνος του. Οπότε το παιδί μπήκε ένα βράδυ στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά, αλλά πήρε αγωγή και του πέρασε. Όταν η παραγωγή μου πρότεινε να ξαναμπώ στο παιχνίδι, ο άντρας μου, μου είπε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει οποιαδήποτε δυσκολία.

Όταν αρρώστησε το παιδί σου είπες πώς βρέθηκες σε δίλημμα για το αν θα φύγεις από το παιχνίδι;

Εκείνη τη νύχτα είχα ήδη ετοιμάσει τη βαλίτσα μου, άρα ήταν μια ήδη ειλημμένη απόφαση. Ανάθεμα την ώρα που χρησιμοποίησα τη λέξη «δίλημμα». Δεν υπήρχε δίλημμα για μένα. Η απόφαση είχε παρθεί. Έκανα λάθος σαν βλάκας. Δεν φαντάστηκα ότι θα ακουγόταν άσχημα, που όντως ακούστηκε. Δεν θα ξεχάσω ένα σχόλιο που διάβασα στο instagram κάτω από φωτογραφία του παιδιού μου, το οποίο με πλήγωσε πολύ: «Ντροπή σου, πού στέλνεις το παιδί σου σε παιδοψυχολόγους προκειμένου να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλύτερη η στείρωση παρά να κάνεις παιδιά». Κατ' αρχάς, δεν πήγα το παιδί μου σε παιδοψυχολόγο. Δεύτερον, θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι πρέπει πάντα να κυνηγάει τα όνειρα του ανεξαρτήτως της κάθε αντιξοότητας.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved