Μαρία Κρούσου: «Η κόρη μου είναι δώρο Θεού»
Showbiz

Μαρία Κρούσου: «Η κόρη μου είναι δώρο Θεού»

Την Μαρία Κρούσου την γνωρίσαμε πριν εννέα χρόνια όταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στόλιζε βιτρίνα αθηναϊκού ανθοπωλείου, ντυμένη με κόκκινα τριαντάφυλλα. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μας συστήθηκε από την συχνότητα του Star channel ως το κορίτσι του καιρού. Από τότε έως σήμερα δεν έχει λείψει ούτε μέρα. Τους τελευταίους όμως δύο μήνες, η Μαρία Κρούσου δεν μας δίνει το δελτίο καιρού και αυτό γιατί έγινε μανούλα. Τις τελευταίες 40 μέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού κρατάει στην αγκαλιά της την πρώτη της κορούλα και ονειρεύεται να την δει μπαλαρίνα.


-Ποια είναι τα συναισθήματά σας τώρα που πλέον αναλάβατε το ρόλο της μητέρας;
«Νιώθω ότι είμαι η πιο ευτυχισμένη μητέρα του κόσμου. Λαχταρούσα πολύ να αποκτήσω ένα παιδί και μάλιστα κορίτσι. Η κόρη μου είναι δώρο Θεού, στην κυριολεξία και για μένα ο ρόλος της μητέρας είναι ευλογία. Όταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα ολοκληρώνεται».

-Είχατε εύκολη εγκυμοσυνη;
« Ναι, ευτυχώς. Δούλευα μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν είχα καμία δυσκολία ούτε άλλες επιπλοκές. Αυτή τη φορά όλα πήγανε κατ’ ευχήν και έφερα στον κόσμο, με καισαρική, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ήταν μαγική η στιγμή όταν ακούμπησαν το μωρό μου επάνω μου. Είναι μοναδική, ανεπανάληπτη η πρώτη αγκαλιά, όταν γνωρίζεις επιτέλους το πλάσμα που για εννέα μήνες είχες στην κοιλιά σου».

-Είχατε απογοητευτεί από τις ατυχείς εγκυμοσύνες;
«Στην αρχή πάρα πολύ. Μου είχε κοστίσει. Είχα πάθει παλινδρόμηση και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Η αποβολή είναι δοκιμασία για κάθε γυναίκα. Εάν δεν έχεις τη στήριξη του άνδρα σου, δύσκολα το ξεπερνάς. Εγώ ευτυχώς είχα δίπλα μου το σύζυγό μου και ξεπέρασα κάθε φόβο».

-Έχετε αποφασίσει πως θα την βαφτίσετε;
«Θα την ονομάσουμε Παναγιώτα-Παρασκευή, γιατί γεννήθηκε ανήμερα της Αγίας Παρασκευής και θα τη φωνάζουμε Πατρίτσια»

-Εκτός από την παρουσίαση του καιρού στο Star ασχολείστε και με το μπαλέτο.
«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω ανοίξει τη δική μου σχολή όπου και διδάσκω. Θέλω να είμαι στο Star, γιατί ο Σταμάτης Μαλέλης ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε και τον ευχαριστώ πολύ. Είναι πολύ ξεχωριστός. Με συγκίνησε πάρα πολύ που χάρηκε με τη χαρά μου. Έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας είμαστε σαν οικογένεια».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved