Εβελίνα Παπούλια: «Παίρνω καλά λεφτά σε μια δύσκολη εποχή και υπάρχω σε μια παραγωγή που με σέβεται»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Παίρνω καλά λεφτά σε μια δύσκολη εποχή και υπάρχω σε μια παραγωγή που με σέβεται»

Σε μια μικρή ανάπαυλα των εντατικών γυρισμάτων της για τη σειρά του Alpha «To τατουάζ», Εβελίνα Παπούλια μιλά γι’ αυτή τη συνεργασία για την οποία έχει να πει μόνο καλά λόγια...

Πηγαινοέρχεσαι Αθήνα-Κύπρο, χτυπάς κι ένα Λονδίνο, ενώ πρόσφατα πήγατε με τον Ανδρέα Γεωργίου και στο Μπουένος Άϊρες.

Σε ένα αεροπλάνο είμαι συνέχεια, αλλά δεν έχω την κούραση που είχα όταν έκανα παράλληλα θέατρο και τηλεόραση, όπως πέρυσι με τις «Επικίνδυνες σχέσεις» που ήμουν εξοντωμένη. Το ταξίδι αυτό στο Μπουένος Αϊρες το απολαύσαμε πολύ. Είχαμε πολλά γυρίσματα, αλλά χαρήκαμε τις ομορφιές του στις 10 ημέρες που μείναμε εκεί. Ηταν μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, σαν μια εκδρομή που, ενώ γελούσαμε, κάναμε και γύρισμα. Φτιάχνουν τις ιδανικές συνθήκες ο Ανδρέας Γεωργίου και η dream team του, πάντοτε!

Κάνατε μαζί το «Μπρούσκο» και προχωρά δυναμικά τώρα το «Τατουάζ» σας. Παίρνει «φως» και για του χρόνου να υποθέσω;

Ετσι, έτσι! Παίρνει «πράσινο φως» γιατί έχει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης και έχει αγκαλιαστεί με θέρμη από τους τηλεθεατές!

Οταν σε επέλεξε ο Αλέξανδρος Ρήγας για τους «Δύο ξένους», μοιραζόσουν ανάμεσα στον χορό και την υποκριτική. Εχει αλλάξει κάτι από τότε;

Αλλαξαν πολλά γενικά. Η τηλεόραση ήταν σε άνθηση τότε, η μυθοπλασία είχε πρώτο ρόλο στα μενού των καναλιών, υπήρχαν κι άλλα χρήματα, που ήρθαν μετά από την επιτυχία των «Ξένων». Αλλαξαν πολλά, μα σε ποιον τομέα δεν άλλαξαν; Σε μια εποχή που απαξιώνεται η μυθοπλασία, χαίρομαι που υπάρχω σε μια σειρά που όχι μόνο γίνεται με πολλή αγάπη, αλλά αρέσει και πάρα πολύ.

Για την οποία δεν παίρνεις φυσικά τα χρυσά πακέτα του παρελθόντος.

Παίρνω καλά λεφτά σε μια δύσκολη εποχή και υπάρχω σε μια παραγωγή που με σέβεται.

Πηγή: Real

Πηγή φωτογραφίας: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved