Τερέζα: «Γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα και δεν έκανα παιδί…»
Showbiz

Τερέζα: «Γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα και δεν έκανα παιδί…»

Η Τερέζα δεν έχει ερωτευτεί ποτέ στην ζωή της μέχρι στιγμής. Τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό άνθρωπο για εκείνη δεν τον συνάντησε σε κάποιο μέρος της γης;

«Δεν έχω ερωτευτεί ακόμα. Περίμενε να ερωτευτώ και θα σου πω...» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ακόμα δεν έχεις ερωτευτεί; Πώς ξεκινούσε μια σχέση σου, αγαπούσες κατευθείαν;

«Έχω αγαπήσει, αλλά δεν πίστεψα ότι αυτή ήταν η σχέση ζωής που θα κρατούσε για πάντα, γι' αυτό και δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κάτι που να έχει κρατήσει. Πρέπει να κάνω πολλή παρέα με έναν άνθρωπο, για μεγάλο χρονικό διάστημα, να τον γνωρίσω πολύ καλά για να δω αν μπορώ να είμαι μαζί του. Είναι συνδυασμός πραγμάτων, θέλω να είναι έρωτας, αγάπη, να είναι ο καλύτερός μου φίλος, να του λέω πράγματα, να τον θαυμάζω. Κάποιες στιγμές πίστευα ότι βρέθηκε, αλλά στη διάρκεια, μετά από κάποιο διάστημα, δεν υπήρχε. Οι σχέσεις μου ήταν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αγαπώ τα παιδιά, αλλά για να κάνω θα έπρεπε να αφοσιωθώ, όπως και στο σύζυγο, κι εγώ είχα πολλές υποχρεώσεις.

Έκανα μια προσπάθεια με το ξένο τραγούδι στον κόσμο κι αυτό απαιτούσε αγώνα από μένα, μελέτη και στρατηγική. Γι αυτό κι έγιναν μεγάλες επιτυχίες 4 τραγούδια μου στο εξωτερικό. Προσπάθησα πολλά χρόνια να κάνω κάτι στο εξωτερικό και το «Fly me to the moon» ήταν για μένα όνειρο ζωής. Κέρδισα το στοίχημα. Γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα και δεν έκανα παιδί, δεν γίνεται να τα έχεις όλα από λίγο. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Πάντα είχα μια ζωή, από πολύ μικρή ηλικία, που ταξιδεύαμε. Πρέπει να έχω γυρίσει όλες τις Πολιτείες της Αμερικής 30 φορές, έχω ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved