Τερέζα: «Έχω πει πάρα πολλά «όχι», από μικρή ηλικία»
Showbiz

Τερέζα: «Έχω πει πάρα πολλά «όχι», από μικρή ηλικία»

Η  Τερέζα δεν έχει σταματήσει να εργάζεται και να δημιουργεί. Τώρα τι ετοιμάζει;

«Κάθε μέρα ξυπνάω κι ευχαριστώ τον θεό. Ετοιμάζω πολύ ωραία πράγματα, είμαι έτοιμη να δώσω πολλά καλά πράγματα, αισθάνομαι γεμάτη. Έχω πολλή αγάπη γι' αυτό το πράγμα. Στα lives που κάνω ο κόσμος με αγκαλιάζει και μου θυμίζω εποχές που περνάγαμε φανταστικά. Τα «όχι» στη δουλειά μας είναι απαραίτητα. Αξίζει να πεις «όχι» όταν κάτι δεν σε εκφράζει» τόνισε στο Λοιπόν.

-Είπες πολλά «όχι» στην καριέρα σου;

«Έχω πει πάρα πολλά «όχι», από μικρή ηλικία. Γιατί να μην πω τη γνώμη μου για κάτι που αφορά εμένα; Έλεγα τα θέλω και τα πιστεύω μου αυθόρμητα και ειλικρινά. Αυτό είχε τα καλά και τα άσχημα. Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν στο χώρο, έχω περάσει πολύ καλά, έχω μεγαλώσει με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας. Έχω τραγουδήσει με τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Γλυκερία, τη Χριστιάννα, τη Λίτσα Διαμαντή, με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Πασχάλη Τερζή. Όταν ήμουν μικρή, έκανα παρέα με τον Στράτο Διονυσίου και όλοι μου έλεγαν: «Καλά, τόσο νέο κορίτσι και κάθεσαι και κάνεις παρέα με τον Στράτο; Τι λέτε;». Εγώ απαντούσα: «Παιδιά, είναι ο κολλητός μου». Δεν υπήρχε ο Στράτος Διονυσίου! Αγαπημένος και ωραίος άνθρωπος. Δεν έχω στερηθεί ποτέ κάτι, όταν θέλω κάτι, το κάνω.»

-Τι ετοιμάζει τώρα;

«Έχω να βγάλω ελληνικό τραγούδι χρόνια. Υπάρχουν κάποια τραγούδια του Γιώργου Κατσαρού που θα ήθελα πολύ να πω, παλιά, τα οποία θα διασκευάσω, αλλά και κάποια που θα τα κάνω ελληνικέ διασκευές. Θα ήθελα να διασκευάσω και νέα τραγούδια, με δικούς μου στίχους και μουσική, πάντα δικές μου παραγωγές. Ο κόσμος συγκινείται πολύ στις συναυλίες που κάνω με Πανσέληνο και όχι μόνο. Όποτε κάνω συναυλίες, είναι πάντα φουλ. Ο κόσμος έρχεται πιο κοντά με την κρίση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved