Θάνος Καλλίρης: «Μενεγάκη και Σκορδά δεν με θέλουν καλεσμένο στην εκπομπή τους»
Showbiz

Θάνος Καλλίρης: «Μενεγάκη και Σκορδά δεν με θέλουν καλεσμένο στην εκπομπή τους»

Τελικός Eurovision σήμερα και ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για να μιλήσει για τον διαγωνισμό και όχι μόνο…

Αναφέρθηκε στις φετινές συμμετοχές Ελλάδος και Κύπρου μεταξύ άλλων. Θεωρεί πως δεν είναι υπεύθυνη η ίδια η Γιάννα Τερζή για τον αποκλεισμό της Ελλάδας, ενώ πιστεύει πως η Κύπρος αξίζει να κερδίσει.

Μίλησε όμως και για τις τηλεοπτικές εκπομπές: «Το Power of Love δεν ταιριάζει στην αισθητική μου. Ούτε το Game of Love είναι του στιλ μου». Όσον αφορά το Master Chef, είπε: «Έχουμε γεμίσει με τέτοια projects, γέμισε η τηλεόραση λιχουδιές. Δεν το βλέπω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Η καλύτερη κατά την γνώμη του είναι η Ναταλία Γερμανού, ενώ για τις Μενεγάκη- Σκορδά είπε: « Η καλύτερη παρουσιάστρια για μένα είναι η Ναταλία Γερμανού. Είναι ιδιαίτερα μορφωμένη και την έχω ζήσει από κοντά, την ξέρω.(…) Δεν με έχει καλέσει η Ελένη Μενεγάκη 10 χρόνια στην εκπομπή της. Δεν με θέλει πια. Το ίδιο και η Φαίη Σκορδά. Μάλλον τόσο μεγάλες παρουσιάστριες δε με θέλουν για καλεσμένο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved