Showbiz

Ο Γολγοθάς της Κατερίνας Βρανά συνεχίζεται: Προσπαθεί να μάθει να περπατάει

Gossip-tv Team

Από τον Σεπτέμβριο που βγήκε από το νοσοκομείο η Κατερίνα Βρανά μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να μάθει να περπατάει ξανά και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.

Τους τελευταίους μήνες η όραση της έχει βελτιωθεί αρκετά ενώ μπορεί να σταθεί και όρθια. Συνεχίζει την εντατική φυσικό-θεραπεία και τις ασκήσεις στην πισίνα. Χρειάζεται βοήθεια επί 24ώρου βάσεως σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Η Κατερίνα αντιμετωπίζει με θάρρος και χιούμορ την κατάσταση της ενημερώνοντας μέσα από το κανάλι της στο youtube τους φαν της για την πορεία της υγείας της, ενώ αναφέρει ότι πέθανε τρείς φορές και Ξαναγεννήθηκε. «Είμαι αθάνατη», λέει χαρακτηριστικά. Με άφθονο χιούμορ και γλαφυρότητα μιλάει στην ανάρρωση της, τις φυσιοθεραπείες για τα πόδια της και δείχνει σε όλους ότι πλέον κινείται με ειδικό αμαξίδιο.

Πώς αρρώστησε;

Η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας στη χώρα αλλά και στη Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βραβευμένη κωμικός ένιωσε έντονες ενοχλήσει στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κουάλα Λουμπούρ. Αποδείχθηκε ότι είχε σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση, όμως, είχε αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα. Στη συνέχεια εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μετά από έναν μήνα νοσηλείας σε νοσοκομείο της Μαλαισίας. Εκεί υποβλήθηκε σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού. Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved