Κώστας Ευριπιώτης: Η ζωή στο πλευρό της Ρίτας Σακελλαρίου και ο... παίδαρος!
Showbiz

Κώστας Ευριπιώτης: Η ζωή στο πλευρό της Ρίτας Σακελλαρίου και ο... παίδαρος!

Η σημερινή νύχτα (30 Μαΐου) θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στη μνήμη μας ως μια «μαύρη σελίδα» στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας καθώς ένας από τους κορυφαίους κωμικούς ηθοποιούς μας, ο Κώστας Ευριπιώτης έχασε τη μάχη για τη ζωή. 

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και σε εκείνον του τραγουδιού, πέρασε στην... ιστορα του ελληνικού πενταγράμμου της χώρας μας ως ο... παίδαρος!

Γιατί οι μύθοι που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, σε σχέση πάντα με την αξεπέραστη και αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου είναι πολλοί.

Ακουγόταν λοιπόν πολύ έντονα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και τις αρχές του ’90 πως ο νεαρός τότε και ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης ήταν το νέο αμόρε –και κατά πολλά χρόνια μικρότερο, όπως πάντα- της Ρίτας Σακελλαρίου.

Οι φήμες αυτές μάλιστα είχαν θεριέψει όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν σε νυχτερινο κέντρο στη Θεσσαλονίκη που κάθε βράδυ γέμιζε ασφυκτικά με 1500 άτομα.

Κάθε βράδυ, όταν η μεγάλη ντίβα του λαϊκού τραγουδιού έβγαινε για να τραγουδήσει το «Δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο», το αφιέρωνε αποκλειστικά και μόνο στον Κώστα Ευρυπιώτη. Όσο για το πώς αισθανόταν ο τότε ταλαντούχος νεαρός καλλιτέχνης, σε συνέντευξή του είχε παραδεχτεί:

«Ξεχωριστή χαρά. Και η πιο ξεχωριστή ήταν η δήλωση της ''μεγάλης κυρίας'' του λαϊκού τραγουδιού όταν τη ρώτησαν σε μια συνέντευξη: ''Μα είναι δυνατόν ο Ευριπιώτης να είναι παίδαρος; Γιατί γι’ αυτόν δεν μιλάμε; Γιατί παίδαροι είναι οι “τετράγωνοι” έτσι δεν είναι;''. Και τους απάντησε: ''Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!''. Έτσι αισθάνομαι, λοιπόν, μέσα μου. Θέλω πάντα να είμαι δυνατός, να κάνω το καλύτερο για όλους».

Στην ίδια συνέντευξη όταν είχε ερωτηθεί αν ακούει το τραγούδι της σήμερα, είχε πει: «Κάποιες φωνές παίρνουν τη θέση τους στον χρόνο και κάποια τραγούδια δεν θα χαθούν ποτέ. Και είναι νομίζω πολύ ευχάριστο άνθρωποι που ερμήνευσαν σημαντικά τραγούδια να τόλμησαν κάποια στιγμή να πουν και ένα πιο χαβαλεδιάρικο... Η ζωή συνεχίζεται. Οι ευχάριστες ιστορίες πρέπει να είναι ωραίες αναμνήσεις και δύναμη να προχωρήσουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved