Κωνσταντίνος Τσεπάνης: «Δεν είμαι ο νέος Ντάνος»
Showbiz

Κωνσταντίνος Τσεπάνης: «Δεν είμαι ο νέος Ντάνος»

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης απάντησε σε όσους τον θέλουν να είναι ο νέος Ντάνος αλλά αναφέρθηκε και πώς ήταν η εμπειρία του από το survivor.

Τελικά είσαι ο νέος Ντάνος;

Χαρά μου και τιμή μου να με παρομοιάζουν με τον Αγγελόπουλο. Ήταν ένα παιδί σκληραγωγημένο και αφοσιωμένο. Αλλά ο Ντάνος είναι ο Ντάνος και ο Τσεπάνης είναι ο Τσεπάνης. Οπότε, δεν είμαι ο νέος Ντάνος, είμαι ο νέος Κωνσταντίνος. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

Τι σου έλειψε περισσότερο όσο ήσουν στο Survivor;

Μου έλειπαν εικόνες, μου έλειψαν ο ήχος, η φασαρία της πόλης, το καυσαέριο, ο πολιτισμός. Μόλις πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα έπρεπε να συνειδητοποιήσω τι μου συνέβη. Δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμη το κρεβάτι-μου. Ο ύπνος στην καλύβα, στα σανίδια, ήταν πιο εύκολος. Το survivor είναι ένα από τα πιο δύσκολα αλλά και πιο όμορφα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου. Δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να επιβιώσω. Σκέφτηκα πολλές φορές ότι δεν θα αντέξω.

Και τι σε κράτησε για να αντέξεις; Τα λεφτά;

Τη νίκη δεν τη σκέφτηκα καν, δεν πήγα γι' αυτό. Αυτό που με κρατούσε είναι η δυνατή εμπειρία. Ήθελα να το απολαύσω όσο ήμουν εκεί, γιατί ήξερα-,ότι είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα.

Πώς γίνεται να μην πήγες για τη νίκη;

Πίστευα στον εαυτό μου αλλά δεν κυνηγούσα τη νίκη. Νιώθω ευγνώμων που έζησα αυτό το πράγμα και που ήμουν ένας από τους τυχερούς που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου. Οπότε είμαι νικητής, νιώθω νικητής.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved