Π. Βλάχος: «Μου λείπουν οι δικοί μου πάρα πολύ. Είναι το κόστος όταν επιλέγεις να ζεις τόσο μακριά»
Showbiz

Π. Βλάχος: «Μου λείπουν οι δικοί μου πάρα πολύ. Είναι το κόστος όταν επιλέγεις να ζεις τόσο μακριά»

Ο Πάνος Βλάχος εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά του στο εξωτερικό και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Ο ηθοποιός δεν κρύβει την μεγάλη έλλειψη που νιώθει για τα αγαπημένα του πρόσωπα, τώρα που είναι υποχρεωμένος να ζει τόσα χιλιόμετρα μακριά τους. 

Σου λείπει η οικογένειά σου;

Μου λείπουν οι δικοί μου πάρα πολύ. Μου λείπουν οι φίλοι μου, αλλά αυτό είναι το κόστος όταν επιλέγεις να ζεις τόσο μακριά όσο εγώ. Ερχομαι στην Ελλάδα όταν έχω να κάνω κάτι επαγγελματικό, όπως ήρθα πριν από λίγο καιρό για τον δίσκο που ετοιμάζω. Επειδή όμως η ζωή μου, η καθημερινότητά μου και οι δουλειές μου είναι εδώ, τώρα πια έχω λίγο συνηθίσει την απόσταση.

Σε βρίσκουμε στο Λος Αντζελες, στην Καλιφόρνια. Τι προκύπτει; Θα μείνεις μόνιμα;

Δεν έχω σχέδιο, ζω εδώ, ταξιδεύω για να κάνω πράγματα τα οποία μιλούν στην καρδιά μου και τα αγαπάω. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, θέλω να γίνομαι πιο αυθεντικός και πιο ειλικρινής, να δημιουργώ ιστορίες και να ζήσω όπου λέει η καρδιά μου. Δεν έχω σχέδια για την επιστροφή μου. Αν προκύψει κάτι στην Ελλάδα, το οποίο θα με συμπεριλαμβάνει αισθητικά, δεν έχω θέμα. Εχω πάει σε όλο τον κόσμο. Είναι εδώ η βάση μου λόγω της τηλεόρασης και του σινεμά, πηγαίνω στις οντισιόν, αλλά κάνω και πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την υποκριτική.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved