Τάσος Κωστής: «Ο γιος μου είναι σκηνοθέτης αλλά λόγω κρίσης κάνει κι άλλες δουλειές»
Showbiz

Τάσος Κωστής: «Ο γιος μου είναι σκηνοθέτης αλλά λόγω κρίσης κάνει κι άλλες δουλειές»

Ο Τάσος Κωστής σε συνέντευξή του μίλησε για τα χρήματα που έχει βγάλει στην καριέρα του και πώς είναι οικονομικά σήμερα.

Η σεζόν που πέρασε είχε «Γοργόνες και Μάγκες» για εσάς.

Ήταν μια επιτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα, εισπρακτικά, καλλιτεχνικά, αλλά και ως συνθήκες εργασίας, στη μεταξύ μας σχέση με τους συναδέλφους, κάτι που δεν είναι σύνηθες. Όταν χτιζόταν κι έβλεπα τα στοιχεία που έχει η παράσταση, η πείρα μου, μου έλεγε ότι θα γίνει επιτυχία. Έχω παίξει πολλές φορές παλιές κωμωδίες και μιούζικαλ, ήταν όλα επιτυχίες, ο κόσμος τις αγκαλιάζει. Είχαμε κάνει και με τον «Μπακαλόγατο» τεράστια επιτυχία. Η επιτυχία σ' ένα μεγάλο έργο, εννοώ που έχει πολλούς ηθοποιούς και συντελεστές, είναι σύνθεση που δύσκολα ξαναμαζεύεται. θα κάνω την περιοδεία για ένα μήνα με το «Γοργόνες και Μάγκες» τώρα και το χειμώνα θα είμαι με τον Γιάννη Μπέζο στο έργο «Υπάρχει και φιλότιμο», στο θέατρο «Προσκήνιο», όπου κι εκεί θα παίζω πάλι ρόλο που έπαιζε ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος.

Έχετε μια συνεπή και σοβαρή πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Πώς κατακτιέται αυτό;

Είμαι ξεροκέφαλος, έχω εγωισμό για τον εαυτό μου, θα κάνω αυτό που θέλω, αλλά σε συνεργασία με το σύνολο. Δεν θα με παρασύρει το σύνολο. Έχω την τύχη να μου κάνουν προτάσεις που με ενδιαφέρουν και με προτιμούσαν. Στο χώρο της υποκριτικής βρίσκομαι 46 χρόνια και μου φαίνεται σαν να ήταν χθες που ξεκίνησα. Χαίρομαι, γιατί είμαι τωρινός, δεν είμαι κάτι το παλιακό, προσπαθώ να είμαι σύγχρονος.

Το «ταμείο» που έχετε κάνει μέχρι τώρα τι έχει;

Οικονομικά, επειδή ήμουν νοικοκύρης, είμαι καλά, δεν έχω πολλά λεφτά, άλλα είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω. Η οικογένειά μου, η γυναίκα, το παιδί και τα εγγόνια μου είναι μια χαρά, δεν είμαι σπάταλος. Το κουμάντο στο σπίτι το κάνουμε μαζί με τη σύζυγο, διαμορφώσαμε έτσι τις προϋποθέσεις. Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχω ένα γιο και δύο μεγάλα εγγόνια. Ο γιος μου είναι σκηνοθέτης , αλλά τώρα, με την κρίση, τα έχει παρατήσει λίγο και κάνει άλλες δουλειές.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved