Showbiz

Δώρος Παναγίδης: «Αυτή τη στιγμή οι σχέσεις με τους παίκτες του παιχνιδιού είναι περίεργες»

Βγαίνοντας από το Power of Love  είδαμε τον Δώρο Παναγίδη να κάνει κάποιες φιλανθρωπικές δράσεις. Ακόμη και μέσα στο παιχνίδι τον είχαμε ακούσει να μιλά για την προσφορά στο συνάνθρωπο. Τι τον παρακινεί να κάνετε αυτές τις δράσεις;

«Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που με ευαισθητοποίησε, πέρα από αυτό με το ϊ παιδάκι που έγινε γνωστό και δεν θέλω να το αναφέρω διαρκώς για να μην παρεξηγηθεί η κίνηση μου. Γενικά, είμαι έτσι ως άνθρωπος, θέλω να είμαι δοτικός» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την αναγνωρισιμότητά σας για να προσφέρετε σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη και στο μέλλον;

«Ναι, πιστεύω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναγνωρισιμότητά για να κάνεις ένα καλό και όχι μόνο για ατομικούς λόγους. Είναι σημαντικό αυτό και θέλω να αξιοποιήσω την αναγνωρισιμότητά που μου έδωσε το παιχνίδι για τέτοιους σκοπούς.»

-Για να ξαναγυρίσουμε στο παιχνίδι, ποιον δεν θα θέλατε να ξαναδείτε;

«Αυτήν τη στιγμή είναι περίεργες οι σχέσεις μεταξύ μας, λόγω των καταστάσεων μέσα στις οποίες γνωριστήκαμε. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον όλα αυτά θα εξομαλυνθούν. Τώρα βρισκόμαστε κάτω από πίεση όλοι και είναι λογικό οι συμπεριφορές να επηρεάζονται από τις συνθήκες. Και εγώ το ένιωσα αυτό, άλλωστε... Δεν αποκλείω κανέναν προσωπικά.»

-Κάποιος από τους συμπαίκτες σου δήλωσε ότι οι θαυμάστριες σου είναι 10 και 12 χρόνων... Εσείς τι απαντάτε;

«Αυτό δεν ισχύει. Από τη στιγμή που βγήκα από το παιχνίδι, με έχουν πλησιάσει γυναίκες και γενικότερα άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, από 10 μέχρι 60 και βάλε.»

-Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας;

«Να είμαι οικονομικά αποκαταστημένος και ήρεμος...»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved