«Δέχτηκα πόλεμο και πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω»
Showbiz

«Δέχτηκα πόλεμο και πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω»

Λένε ότι τα top models έχουν ιδιοτροπίες. Το διαπίστωσε και εκείνος με τα μοντέλα πρώτης γραμμής με τα οποία συνεργάστηκε;

«Είναι θέμα συμπεριφοράς. Ήξερα πώς πρέπει να τους συμπεριφέρομαι, γι’ αυτό δεν είχα προβλήματα. Τις αντιμετώπιζα όπως τους άξιζε. Και στα ξένα σόου έλεγαν τα καλύτερα για την Ελλάδα, για μια Ελλάδα που δεν την ξέρανε πριν από την Ολυμπιάδα. Γι’ αυτό και τις βάφτιζα «πρέσβειρες» τόνισε στην Espresso ο Βασίλειος Κωστέτσος.

-Υπήρξε κάποια δύσκολη στιγμή που είπες «θα τα παρατήσω»;

«Το σκέφτηκα, ναι. Έχω δεχτεί και στη δουλειά μου bullying. Σε όλη μου την καριέρα αγάπησα πάρα πολύ την Ελλάδα και την παρουσίαζα μέσα από τη δουλειά μου. Το 1993-'94, στην επίδειξή μου με την Τατιάνα Πάτιτζ, είχα ντύσει τα μοντέλα τσολιάδες με τη φουστανέλα του τσολιά, κάλτσες και κόκκινα παπούτσια, όπως τα τσαρούχια. Το τι κράξιμο έφαγα τότε από τα έντυπα δεν λέγεται. Γενικώς, δέχτηκα πόλεμο και πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω και ν’ ασχοληθώ με τη σκηνοθεσία ή τη ζωγραφική, που επίσης αγαπώ πολύ. Θα μπορούσα να είμαι και συγγραφέας, γιατί έχω και πολύ μεγάλη φαντασία. Αλλά τελικά παρέμεινα στον χώρο της μόδας και χαίρομαι, γιατί αλλιώς δεν θα είχα ζήσει το Ηρώδειο!»

-Έχεις σκεφτεί να γράψεις την ιστορία της ζωής σου;

«Την έχω ήδη τελειώσει! Εδώ και δύο χρόνια λέω να την εκδώσω. Θα το κάνω κάποια στιγμή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved