Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Έχω να κάνω σχέση για πάνω από 15 μήνες»
Showbiz

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Έχω να κάνω σχέση για πάνω από 15 μήνες»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι αναμφισβήτητα μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα δυο πρόσωπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο φετινό Survivor.

Μάλιστα ο γοητευτικός ηθοποιός θεωρείται πλέον… περιζήτητος εργένης. «Εγώ περιζήτητος, γιατί;» είπε στο Down Town και συνέχισε δηλώνοντας πως αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος. «Εχω να κάνω σχέση για πάνω από 15 μήνες. Ήμουν ανάμεσα σε Λ.Α. - Αθήνα και μετά Survivor. Δεν υπήρχε χώρος για σχέση».

Σκέφτεται να κάνει οικογένεια; «Ούτε καν. Δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μου ούτε ως σκέψη. Δεν κάνω τέτοια σχέδια». Το ξανασκέφτεται. «Όλα αυτά είναι πολύ υποθετικά. Μπορεί κάποια στιγμή να συναντήσω μια γυναίκα και να μου το εμπνεύσει. Μέχρι στιγμής καμία από αυτές που είχα σχέση δεν μου ξύπνησε αυτή την ανάγκη».

Η πιο μακροχρόνια σχέση του ήταν τρία χρόνια. Είχε ακουστεί ότι έβγαινε με την Paris Hilton. Δεν ισχύει. Στο παιχνίδι είχε πει ότι κάποιο διάστημα δεν μιλούσε με τον πατέρα του. «Τώρα μιλάμε, συνέβη μεταξύ μας μια παρεξήγηση μπω, αλλά τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν μπορείς να μην είσαι καλά με την οικογένεια σου. Είναι οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα σου πάντα, 'ό,τι και να γίνει». Επίσης, γράφτηκε ότι στο παιχνίδι είχε έρθει πολύ κοντά με τη Σπυροπούλου. Και πάλι γελάει. «Την Κωνσταντίνα την ήξερα και πριν από το παιχνίδι. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσα μας κάτι ερωτικό. Ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του -παιχνιδιού. Είμαστε φίλοι».

Ο Νάσος, παρά την έντονη εξωστρεφή εικόνα του, προτιμάει τη μοναχικότητα. «Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο για να πάω διακοπές αποφεύγω να επιλέξω ένα πολυσύχναστο μέρος. Κι όσες φορές έχω πάει σε κάποιο, μπορεί να το ευχαριστήθηκα ως εμπειρία αλλά δεν θα ήταν το μέρος που θα επέλεγα εγώ για να κάνω διακοπές, για να με ευχαριστήσει. Πάντα επέλεγα μέρη που έχουν σχέση με τη φύση, που είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Στη Μύκονο είχα πάει πέρσι, κι αυτό γιατί ήμουν καλεσμένος σε έναν γάμο. Πρώτη φορά είχα πάει 16 χρονών με κάτι φίλους μου και από τότε πήγα έπειτα από 14 χρόνια. Δεν το επιλέγω ως μέρος για να πάω. Θέλω πιο ήρεμα πράγματα. Αποζητώ να είμαι μόνος. Περνάω καλά με τον εαυτό μου. Δεν ψάχνω μια σχέση για να γεμίσω τον χρόνο μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved