Κώστας Κόκλας: «Είναι τέλεια να ζεις ως εργένης στα 51 σου»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Είναι τέλεια να ζεις ως εργένης στα 51 σου»

Ο Κώστας Κόκλας σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς είναι να ζει ξανά σαν εργένης στα 51 του και τι θα κάνει αν ο γιος του θέλει να γίνει ηθοποιός.

Πόσων χρονών είσαι τώρα;

Μόλις 51 ετών.

Πώς είναι να ζεις ξανά ως εργένης στα 51 σου;

Είναι τέλεια να ζεις ως εργένης στα 51 σου. Είναι ένα όνειρο, γιατί συναισθηματικά είμαι πλήρως καλυμμένος. Έχω κάνει δύο γάμους, πάρα πολλές σχέσεις και μπορώ πια να είμαι ήρεμος μόνος μου, χωρίς κενά και απωθημένα. Δόξα τω θεώ, έχω τον γιο μου, τη δουλειά μου, μια normal ερωτική ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι, κάποιους αγαπημένους φίλους. Τι άλλο να ζητήσω;

Να φανταστώ ότι αποκλείει έναν τρίτο γάμο, έτσι;

Έχω κάνει δύο γάμους. Το έχω ζήσει δηλαδή αυτό το «αχ, να παντρευτώ», δεν μου λείπει. Είναι η σειρά σου τώρα. Ο γιος σου πόσων χρονών είναι; Κλείνει τα 10, είναι μικρούλης ακόμα. Κάνουμε παρέα, πάμε εκδρομές, τρώμε όλοι μαζί, παρότι με την Κατερίνα -τη μαμά του- έχουμε χωρίσει πολλά χρόνια τώρα, αλλά έχουμε καλές σχέσεις και προσπαθούμε να είμαστε οικογένεια.

Αυτό πώς το πέτυχες; Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο δυο άνθρωποι να χωρίζουν και να παραμένουν καλά μεταξύ τους.

Απαιτεί ωριμότητα και από τους δύο. Όλοι ξέρουμε ότι ο έρωτας κάποια στιγμή τελειώνει. Ο Δημήτρης, όμως, είναι κομμάτι της ζωής μας. Έχουμε, λοιπόν, ευθύνη απέναντι στο παιδί μας να είμαστε κοντά του, μέχρι να πατήσει στα πόδια του και να βρει τον δρόμο του. Και να βλέπει τους γονείς του αγαπημένους. Ο Δημήτρης είναι η προτεραιότητα μας και νιώθουμε τυχεροί που μας έδωσε ο Θεός ένα παιδί.

Αν μεγαλώνοντας ο Δημήτρης σου πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, θα τον στηρίξει;

Γι’ αυτό είμαι εδώ ως πατέρας, για να τον στηρίξω σε κάθε επιλογή που θα κάνει στη ζωή του. Δεν τον παρακινώ να κάνει αυτήν τη δουλειά, αλλά αν την επιλέξει θα είμαι δίπλα του, όπως ήταν και οι δικοί μου.

Πηγή: Down town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved