Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμά μου. Θα ήθελα να γίνει σεφ»
Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμά μου. Θα ήθελα να γίνει σεφ»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης σε συνέντευξή του μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή με τη σύζυγό του μετά τον ερχομό του γιου τους και τι όνειρα κάνει για εκείνον.

Ποιες συνήθειες έχεις κόψει με τη σύζυγο σου με τον ερχομό του μωρού; Περιοριστήκατε κάπου;

Ναι, στο σεξ. (Γέλια.) Όσο να 'ναι η ερωτική ζωή πάει πίσω. Έχουμε κόψει τις πολλές εξόδους, γιατί το παιδί πρέπει να είναι νωρίς στο σπίτι, να κοιμάται, να μπει σ' ένα πρόγραμμα, θα ξανάρθουν, δεν μας λείπουν αυτά. Αν υπάρχει αγάπη, συνεννόηση και κατανόηση στο ζευγάρι, όλα γίνονται. Ο εαυτός σου πάει σε δεύτερη μοίρα με το παιδί, οπότε, αν δεν είσαι έτοιμος, να μην το κάνεις. Δεν μας λείπουν αυτά. Αν υπάρχει αγάπη, συνεννόηση και κατανόηση στο ζευγάρι, όλα γίνονται. Ο εαυτός σου πάει σε δεύτερη μοίρα με το παιδί, οπότε, αν δεν είσαι έτοιμος, να μην το κάνεις.

Τι ονειρεύεσαι για το γιο σου;

Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ακολουθήσει το δικό μου επάγγελμα. Είναι ένα ωραίο επάγγελμα στη χειρότερη χώρα που μπορείς να το κάνεις. Θα μου άρεσε να γίνει σεφ. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μαγειρική, η οποία έχει πέραση τώρα. Αν γύριζα πίσω, μπορεί να το έκανα ως επάγγελμα, θα προσπαθήσω να τον κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να μη γίνει ανασφαλής περισσότερο απ' όσο πρέπει, όπως είμαι εγώ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved