Η δήλωση της Παπαδοπούλου για το κορμί της που θα... σε τρελάνει! «Βρίσκω ατέλειες στην Ειρήνη»
Showbiz

Η δήλωση της Παπαδοπούλου για το κορμί της που θα... σε τρελάνει! «Βρίσκω ατέλειες στην Ειρήνη»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξή της, μιλάει για όλα όσα της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της, αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της και παραδέχεται πως έχει ατέλειες ως άνθρωπος! 

Στον ελεύθερο χρόνο τι σου αρέσει να κάνεις;

Προσπαθώ να ξεκουράζομαι, αναλόγως τις ανάγκες μου βέβαια. Άλλες φορές αναζητώ προσωπικό χρόνο και ησυχία και άλλοτε ψυχαγωγία με ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν.

Είσαι ένα κορίτσι με τέλειο κορμί. Εσύ βλέπεις ατέλειες πάνω σου;

Βρίσκω ατέλειες στην Ειρήνη, γιατί απλά κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά σε γενικές γραμμές με το σώμα μου νιώθω πολύ καλά.

Τι κάνεις για να διατηρείς τη φρεσκάδα σου;

Εκτός από τη φρεσκάδα της νιότης μου (σ.σ.: γελάει), προσπαθώ να ενυδατώνομαι καθημερινά και να με προσέχω όσο μπορώ.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι «Επιβιώνω» από τη Heaven. Το βιντεοκλίπ είναι στη φύση και θυμίζει «Survivor». Είναι ένα βιωματικό κομμάτι;

Ναι, κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Επιβιώνω» και εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εγώ. Είναι ένα βιωματικό κομμάτι, αλλά δεν το συσχετίζω με το «Survivor» ως ριάλιτι, αλλά ως μια μικρογραφία της ίδιας μας της κοινωνίας, όπως άλλωστε το βίωνα και μέσα στο παιχνίδι. Εκτός από τις υλικές ανάγκες επιβίωσης, υπάρχει και η επιβίωση στις ανθρώπινες σχέσεις. Πέφτουμε, ξανασηκωνόμαστε, γελάμε και δίνουμε φως στη θετική πλευρά της ζωής. Το μήνυμα του τραγουδιού είναι μόνο θετικό, αφού, μέσα από τις όποιες αντίξοες συνθήκες, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και προχωράμε μπροστά. Παντού και πάντοτε επιβιώνουμε, όπως λέει και ο στίχος της Ναταλίας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved