Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Εδώ και δύο χρόνια με τη Φαίη έχουμε ανοίξει κομμωτήριο»
Showbiz

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Εδώ και δύο χρόνια με τη Φαίη έχουμε ανοίξει κομμωτήριο»

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μίλησε για τη ζωή του με τη Φαίη Ξυλά και για την οικονομική τους κατάσταση καθώς κάνουν και οι δύο έναν ανασφαλές επάγγελμα.

Ως σύντροφοι και ηθοποιοί με τη Φαίη βοηθάει ο ένας τον άλλο στο τι θα επιλέξει;

Με τη Φαίη πάντα ως ζευγάρι μιλάμε μεταξύ μας, λέμε τη γνώμη μας, επηρεάζει ο ένας τον άλλο, αλλά βέτο δεν έχει βάλει ποτέ κανείς στο να μην κάνουμε αυτό ή το άλλο. Επηρεάζομαι από τη Φαίη, όπως και η Φαίη από μένα, ανθρώπινο είναι.

Λειτουργείτε σαν ασπίδα προστασίας ο ένας για τον άλλο;

Ναι, βέβαια.

Εκτός από την υποκριτική, δραστηριοποιήστε και στον επιχειρηματικό τομέα.

Εδώ και δύο χρόνια έχουμε μαζί με τη Φαίη, στο κέντρο της Αθήνας, ένα κομμωτήριο, με συνεργάτες καλλιτέχνες, ωραίους ανθρώπους κι εξαιρετικούς τεχνίτες. Πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Έχουμε κάνει την επιχείρηση μαζί, όλα τα έχουμε μαζί και πάμε καλά. Τολμάμε με τα επιχειρηματικά. Με τη νέα χρονιά έχω κλείσει κάτι, αλλά μετά το Γενάρη, όμως δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο. Για την πρώτη σεζόν δεν ξέρω ακόμη, γιατί μιλάω οικονομικά για μια δουλειά.

Στα οικονομικά είσαι αυστηρός;

Όχι, αλλά ό,τι κλείσω απαιτώ να το πληρωθώ. Όμως, στα κλεισίματα δεν είμαι αυστηρός, δείχνω κατανόηση στους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες. Καταλαβαίνω ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί με τις αμοιβές, δεν βρίσκομαι σε άλλη σφαίρα, άλλο πριν από 10-15 χρόνια. Αυτό δεν είναι εύκολο. Πολλοί,, οίο χώρο μας έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα, η οποία, ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια, ζητάνε πολλά, στα οποία δεν μπορούν αυτές οι εποχές να ανταποκριθούν, ούτε οι επιχειρηματίες ούτε τα κανάλια. Έχω βγάλει χρήματα. Νομίζω ότι είμαι από μια φουρνιά, από τους τελευταίους τυχερούς που πρόλαβαν τις καλές εποχές της τηλεόρασης, όμως το θέμα είναι ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου. Βλέπω το διαφημιστικό κομμάτι που είχαν κάποτε τα κανάλια και τώρα δεν υπάρχει, οι παραγωγές στα θέατρο δεν έχουν χρήματα και ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τόσο υψηλά εισιτήρια. Καταλαβαίνω τι γίνεται κι έχω προσαρμοστεί.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved