Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Η τηλεόραση έχει πολύ μεγάλη δύναμη και μπορεί να προσφέρει έργο ουσίας»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Η τηλεόραση έχει πολύ μεγάλη δύναμη και μπορεί να προσφέρει έργο ουσίας»

Για τη δύναμη της τηλεόραση αλλά και τα θεατρικά της πλάνα μιλάει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη...

Εχεις πετύχει αμέτρητες «νίκες» μέχρι σήμερα. Η πείρα έχει μετριάσει το άγχος σου πριν βγεις στη σκηνή;

Αποκτάς μια τεχνική καθώς περνάει ο καιρός, έχεις μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά το άγχος -ειδικά στις πρώτες παραστάσειςείναι απίστευτο. Εξακολουθεί να είναι μεγάλο, απλώς μπορείς να το διαχειριστείς και να το μετριάσεις μετά τα πρώτα λεπτά.

Τον επόμενο χειμώνα σε περιμένει, όπως πρώτος έγραψα στην «Απαγορευμένη Ατζέντα», ένα ελκυστικότατο θεατρικό στοίχημα.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συναντηθώ σκηνικά με τη σημαντική Αμαλία Μουτούση στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής» και θα συμπρωταγωνιστήσουμε στο έργο του Σίλερ «Μαρία Στιούαρτ»! Τη θαυμάζω και την εκτιμώ απεριόριστα την Αμαλία και ως ηθοποιό και ως άνθρωπο. Θέλαμε εδώ και χρόνια να παίξουμε μαζί, μα δεν ερχόταν η κατάλληλη ευκαιρία, που ήρθε τώρα με τη «Στιούαρτ». Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πρόβες και χαίρομαι που θα μας σκηνοθετήσει ο ταλαντούχος Θάνος Παπακωνσταντίνου. Είναι αυτό που έλεγα πριν. Με αφορά το να παίξω στο έργο αυτό με σκηνοθέτη τον Θάνο, έχοντας δίπλα μου την Αμαλία. Οι συναντήσεις με αφορούν πάντα.

Εχει δύναμη η τηλεόραση ως μέσο;

Εχει πολύ μεγάλη δύναμη και μπορεί να προσφέρει έργο ουσίας, όταν γίνεται σωστά. Πιστεύω στην τηλεόραση που μπορεί να έχει και παιδευτικό χαρακτήρα, στην τηλεόραση που προάγει τον πολιτισμό και που παράγει σειρές που ψυχαγωγούν ουσιαστικά το κοινό.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved