Πέτρος Λαγούτης: «Οι πολλοί καλοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Οι πολλοί καλοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα»

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Κώστα Σπυρόπουλο και τις φιλίες του.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεστε με τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Έχουμε συνεργαστεί και θα συνεργαστούμε μετά τη «Μαντάμ Σουσού» και το χειμώνα με το «Toc toc» πάλι. Με τον Κώστα η σχέση μας ξεκίνησε από την παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση», της Δήμητρας Παπαδοπούλου, σε παραγωγή δική του. Όλα είναι σημαδιακά. Κάποιοι άνθρωποι νιώθω ότι είναι κοντά στην αύρα, στους κώδικες και στο δρόμο που προχωρούν, που, αν δεν είναι ίδιος, οι δρόμοι μας είναι παράλληλοι. Αυτό μας ένωσε κι έχουμε γίνει φίλοι και συνοδοιπόροι.

Βάζεις καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σου ως φίλους;

Οι πολλοί καλοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, αλλά είμαι πάντα ανοιχτός στο να κάνω καινούργιες φιλίες. Σε όλους τους τομείς της ζωής μου στηρίζω τις ανθρώπινες σχέσεις κι επενδύω σ’ αυτές. Στη «Μαντάμ Σουσού», πιο πολύ οι ανθρώπινες σχέσεις με έκαναν να είμαι από οτιδήποτε άλλο, όχι ότι και τα άλλα δεν είναι όμορφα. Από τις ανθρώπινες σχέσεις ξεκινάνε όλα είναι για μένα το «Α» και το «Ω».

Ποια είναι η αίσθηση για έναν ηθοποιό όταν σκηνοθετείτε από ένα συνάδελφο του;

Δεν με απασχόλησε ποτέ αν είναι ηθοποιός αυτός που με σκηνοθετεί. Το σημαντικό για μένα είναι να καταφέρνει να σε κερδίσει, να σε εμπνεύσει ως σκηνοθέτης. Όταν το καταφέρει, ξεχνάω οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα του. Μου έχει τύχει σκηνοθέτης, ο οποίος δεν είναι ηθοποιός, να μην καταφέρει να με εμπνεύσει ούτε μια στιγμή.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved