Η πλαζ της Βουλιαγμένης θα ονομαστεί «Λουκιανός Κηλαηδόνης»
Showbiz

Η πλαζ της Βουλιαγμένης θα ονομαστεί «Λουκιανός Κηλαηδόνης»

Το όνομα του αξέχαστου συνθέτη Λουκιανού Κηλαηδόνη θα πάρει η πλαζ της Βουλιαγμένης, εκεί που πριν από 35 χρόνια είχε δώσει την περίφημη συναυλία του που συζητιέται έως σήμερα!

Την αποκάλυψη, όπως αναφέρει η espresso, έκανε η σύζυγος του αείμνηστου δημιουργού Άννα Βαγενά, μέσω facebook, προσκαλώντας παράλληλα τον κόσμο να βρεθεί στην τελετή της απονομής του ονόματος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στην παραλία, στις 9 το βράδυ, και θα συνοδεύεται από μια μουσικοθεατρική παράσταση στην οποία θα εμφανιστούν η κόρη του Μαρία Κηλαηδόνη και ο Δώρος Δημοσθένους.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο Φοίβος Δεληβοριάς, ενώ η βραδιά θα είναι γεμάτη με τραγούδια του Λουκιανού Κηλαδόνη και προβολές από το αρχειακό υλικό του. Την απόφαση να μετονομαστεί η ακτή της Βουλιαγμένης σε Ακτή Βουλιαγμένης «Λουκιανός Κηλαηδόνης» πήρε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, στην οποία ανήκει η συγκεκριμένη πλαζ, η οποία μαζί με τον Δήμο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης συνδιοργανώνει και την τελετή απονομής του ονόματος.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved