Θεοφανία Παπαθωμά: «Ερωτευμένη με τον Γρηγόρη με κρατά μια ανεξήγητη φυσική έλξη»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: «Ερωτευμένη με τον Γρηγόρη με κρατά μια ανεξήγητη φυσική έλξη»

Είναι πολλά αυτά που κρατούν τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο μαζί και ευτυχισμένους και η ηθοποιός μιλάει γι' αυτό το απίστευτο δέσιμό τους! 

Η πιο μεγάλη επιτυχία ήρθε με τον ερχομό των παιδιών σου, όμως. Πώς θα περιέγραφες τον ρόλο της μαμάς;

Ο ρόλος της μαμάς περιγράφεται «24-7». 24 hours, seven days a week, non stop υπηρεσία ασταμάτητη full και χαρά βέβαια, γιατί το να είσαι μαμά είναι μεγάλη ευτυχία. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να φροντίζεις τα παιδάκια σου. Να τα βλέπεις να μεγαλώνουν, να γίνονται όμορφοι άνθρωποι ηθικοί, σωστοί. Ο ρόλος της μαμάς είναι ο καλύτερος από όλους, ο πιο υπεύθυνος και ο πιο σοβαρός. Η δουλειά της μαμάς είναι επάγγελμα και ασκείται επαγγελματικά και όχι παρεμπιπτόντως και αυθαιρέτως. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν μπορείς να έχεις το ένα πόδι εδώ και το άλλο εκεί. Αν δεν έχεις χρόνο για τα παιδιά, μην τα κάνεις. Δεν είναι ωραίο να μεγαλώνουν με άλλους, δεν είναι ωραίο να μεγαλώνουν σε παιδικούς σταθμούς. Είναι ωραίο να μεγαλώνουν μόνο με τη μαμά τους, η οποία, υπεύθυνα και σωστά, θα τους δώσει μια σωστή διαπαιδαγώγηση και πολλή αγάπη. Αυτή είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση: η πολλή αγάπη.

Ο Γρηγόρης (σ.σ.: ο σύντροφος και πατέρας των δύο τελευταίων από τα τρία παιδιά της, Γρηγόρης Πετράκος) πώς βλέπει την επάνοδό σου;

Μου είπε ότι χαίρεται πάρα πολύ για την επάνοδό μου, γιατί ξέρει ότι πολύ καιρό στερήθηκα αυτό που αγαπώ και ξέρει ότι θα με κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη το να βρεθώ ξανά στη σκηνή. Βέβαια, δεν ξέρω πώς θα το πάρει όταν θα λείπω με τις ώρες στις πρόβες. Και θα κρατάει δύο μπεμπόνια γιατί -όπως ξέρειςεγώ τα μπεμπόνια μου δεν τα αφήνω πουθενά στον μπαμπά τους και πολύ είναι!

Πες μου τι σε κρατάει τόσο ερωτευμένη με τον Γρηγόρη, Θεοφανία;

Ερωτευμένη με κρατούν η φωνή του, που είναι μαγική, η μουσική του, το μυαλό του και μια ανεξήγητη φυσική έλξη που υπάρχει μεταξύ μας. Επίσης, κάτι άλλο βασικό, βρισκόμαστε στον ίδιο πνευματικό δρόμο, παρακολουθούμε την ίδια σχολή πρακτικής φιλοσοφίας. Οπότε αυτό μας κρατάει σε μια κοινή αναζήτηση της αλήθειας. Και άρα κοντά. Καταφέραμε να συντονιστούμε και στη διατροφή. Είμαστε εδώ και πολλά χρόνια χορτοφάγοι, με βασική διατροφή τα φρούτα! Το βασικό βέβαια για να είναι ένα ζευγάρι ευτυχισμένο και να παραμείνει μαζί είναι ο κοινός πνευματικός τόπος, διότι ο διαχωρισμός προέρχεται από τον νου. Αυτό που μας δένει πιο πολύ φυσικά είναι τα παιδιά μας, τι άλλο;

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved