Θεοφανία Παπαθωμά: «Λες στη μαμά σου ότι θα συνεργαστείς με τον Χάρη Ρώμα και χαίρεται πολύ!»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: «Λες στη μαμά σου ότι θα συνεργαστείς με τον Χάρη Ρώμα και χαίρεται πολύ!»

Η Θεοφανία Παπαθωμά επιστρέφει θεατρικά με παράσταση που υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης και σκηνοθετεί ο Χάρης Ρώμας ενώ και συμπρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτή τη συνεργασία για την οποία είναι πολύ χαρούμενη!

Παραγωγός της παράστασης όπου θα σε δούμε είναι ο Στράτος Μαρκίδης, με τον οποίο είχατε συνεργαστεί στην τηλεόραση.

Με τον Μαρκίδη κάναµε δύο πολύ ωραίες και επιτυχηµένες σειρές. Τον «Μαύρο ωκεανό», που ήµασταν δύο µήνες στην Αφρική και περάσαµε τέλεια, και το «Ακροβατώντας», που µου χάρισε το δεύτερο βραβείο ερµηνείας. Αξέχαστες δουλειές και οι δύο! Ο Στράτος Μαρκίδης, πάνω από όλα, είναι ένας άνθρωπος που δεν λέει ψέµατα. Αυτό και µόνο φτάνει για να συνεργαστείς µαζί του. Είναι έξυπνος, µπορείς και συνεννοείσαι άψογα µαζί του και επίσης γνωρίζει τη δουλειά πολύ καλά. Είναι ωραίο να δουλεύεις µε ανθρώπους που έχεις συνεργαστεί πολύ καλά και τους γνωρίζεις. Είναι ξεκούραστο.

Με τον Χάρη Ρώμα σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή. Συναισθήματα;

Ο Χάρης Ρώµας κατ’ αρχάς είναι Κριός. Είναι δηλαδή... δικός µου άνθρωπος. Χαρούµενος, εξωστρεφής, θετικός, γενναιόδωρος. Τι άλλο να θέλεις για να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο; Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά και είναι αληθινά επιτυχημένος. Λες στη μαμά σου ότι θα συνεργαστείς μαζί του και χαίρεται πολύ! Αυτό τα λέει όλα, νομίζω. Από την άλλη, υπάρχει μια δυνατή ομάδα με πολύ αξιόλογους ηθοποιούς, όπως ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Οθωνας Μεταξάς, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης, η Εύη Κολιούλη και ο Αντώνης Καλομοιράκης. Νομίζω ότι «δένουμε» ωραία και ότι θα έχουμε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Εχεις άγχος για τις πρόβες ή την πρεμιέρα, λόγω του ότι λείπεις καιρό από το θέατρο;

Προς το παρόν, δεν έχω άγχος. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα δουλέψω και πάλι, αισθάνομαι μια σιγουριά και μια ηρεμία. Ή είναι από την ωριμότητα ή που θα με πιάσει το άγχος τελευταία στιγμή! Δεν ξέρω, θα δούμε. Ξεκινάμε 1η Σεπτεμβρίου τις πρόβες κι ευελπιστούμε.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved