Η απομόνωση του Σπύρου Φωκά στην Κόρινθο και η απόγνωση: «Θα μας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια»
Showbiz

Η απομόνωση του Σπύρου Φωκά στην Κόρινθο και η απόγνωση: «Θα μας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια»

Ο Σπύρος Φωκάς, ένας από τους ελάχιστους Έλληνες ηθοποιούς που έκαναν καριέρα στο Χόλιγουντ και μετά από μία λαμπρή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, ζει απομονωμένος σε ένα χωριό στην Κόρινθο και βιώνει την καθημερινότητά του μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου σε άθλιες συνθήκες μιας και οικονομικά τα φέρνει πολύ δύσκολα πέρα. 

Το ζευγάρι ζούσε σε ένα σπίτι στην Πετρούπολη, όμως τα απλήρωτα ενοίκια τους ανάγκασαν να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε να ζήσουν στην επαρχία και συγκεκριμένα στο Καλαμάκι Κορίνθου όπου και έχουν ένα δικό τους σπίτι που όμως είναι ημιτελές. «Το σπίτι αυτό είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μπάζει από παντού. Μπορούν να μπουν ποντίκια και φίδια. Όπως καταλαβαίνετε η επιβίωσή μας είναι πολύ δύσκολη, όμως δεν υπάρχει και άλλη λύση», δήλωσε στην Espresso η σύζυγος του ηθοποιού.

Ο Σπύρος Φωκάς από την πλευρά του με παράπονο είπε πως κανένας συνάδελφός του δεν επικοινώνησε μαζί του από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο οικονομικός Γολγοθάς που περνάει ενώ στην ερώτηση αν θα επέστρεφε στην Αθήνα, ήταν κατηγορηματικός καθώς είπε: «Τρελάθηκες; Πώς θα ζήσουμε; Να χρωστάμε πάλι ενοίκια; Και τι θα τρώμε; Προτιμώ εδώ και ας είμαστε σε αυτό το σπιτάκι παρά να χρωστάμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved