Ρέμος-Μπόσνιακ: Γάμος σε… μυστική τοποθεσία
Showbiz

Ρέμος-Μπόσνιακ: Γάμος σε… μυστική τοποθεσία

Μετά από οκτώ ευτυχισμένα χρόνια μαζί και έχοντας αποκτήσει μια κόρη, ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισαν να παντρευτούν στην Αθήνα, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε κτήμα που ανήκει σε επιστήθιο φίλο του Ρέμου στα βόρεια προάστια, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, προκειμένου το ζευγάρι να χαρεί το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το περιοδικό Gala.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει γνωστός pr manager με δυνατή ατζέντα, σε συνεργασία με τη μάνατζερ του τραγουδιστή, Κατερίνα Σιδερίδου, αλλά και τον ίδιο τον Αντώνη. Ωστόσο, δεν θα ασχοληθούν καθόλου με την επιλογή νυφικού, κάτι το οποίο έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Υβόννη, που μετά τις εμπνευσμένες δημιουργίες που παρουσίασε στα Mad Awards, αποφάσισε να σχεδιάσει η ίδια και τα ρούχα για την ημέρα του γάμου της.

Μέχρι στιγμής ο Αντώνης έχει αποκαλύψει στους στενούς του φίλους μόνο την ημερομηνία του μυστηρίου, ώστε να τους έχει κοντά του, αλλά κρατά ακόμα κρυφή την τοποθεσία όπου θα τον δουν να χορεύει μαζί με την Υβόννη τον χορό του Ησαΐα. Η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθεί στο παρά πέντε για ευνόητους λόγους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved