Κωνσταντίνος Καζάκος: «Όσο πιο ψηλά είναι κάποιος τόσο διογκώνονται τα ελαττώματα του»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Όσο πιο ψηλά είναι κάποιος τόσο διογκώνονται τα ελαττώματα του»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρίσκεται στην παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» που ανεβαίνει στο Θέατρο Αθηνά και είναι η μεταφορά της ταινίας του 1963 στο θεατρικό σανίδι.

«Είμαστε στο θέατρο «Αθηνά» και είναι πολύ ωραία, το χαίρομαι. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω καλοκαίρι μέσα στην Αθήνα, δεν έχω ξαναδούλεψει ποτέ, δούλευα γύρω-γύρω, σε φεστιβάλ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω και τέτοιου είδους έργο, κωμωδία, γιατί δεν μου έδιναν πολύ συχνά να κάνω κωμωδίε5. Στο θέατρο έχω κάνει άλλες 1 -2 κωμωδίες, το πολύ. Δεν με θεωρούν κωμικό ηθοποιό, πιο πολύ με έπαιρναν για δραματικούς ρόλους, το καλό παιδί ή το κακό, ένα από τα δύο. Στην τηλεόραση είχα κάνει κωμωδία και είχε πάει καλά» τόνισε στο Λοιπόν.

- Σου αρέσει η κωμωδία; Θα την επέλεγες ως ένα είδος υποκριτικής που είναι κοντά σου;

«Γουστάρω πάρα πολύ την κωμωδία, μου αρέσει, απλώς δεν έτυχε μέχρι τώρα να κάνω πολλές, με είχαν για πιο δραματικό. Τώρα, έχουμε κάνει μια πολύ ωραία παράσταση, ο Θωμόπουλος, που έχει κάνει τη σκηνοθεσία, ξέρει τη δουλειά του. Ο κόσμος περνάει καλά, γελάει πολύ, είναι ό,τι πρέπει για μια καλοκαιρινή βραδιά να περάσει 2 ώρες χαρούμενα και να ξεχαστείς. Δεν έχουμε κανένα έργο με βαρύγδουπα νοήματα. Χρειάζονται κι αυτά, αλλά δεν είναι ένα έργο που θα σε προβληματίσει, θα το δεις και θα ξεσκάσεις. Υποδύομαι ένα μάγκα, τον Πανάγο, που παρόμοιο ρόλο δεν έχω κάνει ως τώρα, ούτε στην τηλεόραση ούτε στο θέατρο. Οι συνεργάτες είναι καλοί, έχουμε να τραβήξουμε... κάρο το καλοκαίρι. Είναι βασικό να περνάς καλά στη δουλειά σου.

-Έχει συμβεί να μην έχεις περάσει καλά στη δουλειά σου;

«Ναι, βέβαια και μου έχει συμβεί. Σε όλους έχει συμβεί... φαντάζομαι. Υπάρχουν φορές που υπάρχει ο βλάκας μέσα στην παρέα, για μην πω τίποτα χειρότερο. Υπάρχουν περιπτώσεις που θα υπάρχει κι ένας χαζός που θα δημιουργεί προβλήματα. Ευτυχώς, τώρα δεν έχουμε τέτοια.»

- Μπορεί αυτός που αναφέρεις να είναι και όνομα «πρώτης γραμμής»;

«Βέβαια, γιατί όχι; Άνθρωποι είναι κι αυτοί, με ελαττώματα, μη σου πω πως όσο πιο ψηλά είναι, τόσο διογκώνονται τα ελαττώματα του ή τα βγάζει πιο άνετα προς τα έξω, γιατί έχει μια παραπάνω σιγουριά.»

-Πώς αντιδράς;

«Κάνω υπομονή μέχρι να τελειώσει αυτή η συνεργασία. Είμαι ένας μικρός Βούδας, έχω πολλή υπομονή. Άμα δεν είναι καλή η συνεργασία, είναι δράμα. Οι ηθοποιοί είμαστε κακομαθημένοι, έχουμε συνηθίσει να περνάμε καλά, γιατί κάνουμε το χόμπι μας δουλειά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved