Μαρία Κορινθίου: «Δεν είμαι διπλωμάτισσα, ούτε και ανταγωνιστική»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Δεν είμαι διπλωμάτισσα, ούτε και ανταγωνιστική»

Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο πώς είναι σαν συνεργάτης και τι σχέση έχει με τους συναδέλφους της όταν δουλεύουν μαζί.

Τι είδους συνεργάτης είσαι;

Αυτό το ερώτημα είναι πιο κατάλληλοι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι να το απαντήσουν, αλλά μπορώ να πω πως είμαι πολύ υπομονετική, αγαπάω τους ανθρώπους με τους οποίου συνεργάζομαι, αγαπάω και σέβομαι τη δουλειά μου. Είμαι ένας ήσυχος άνθρωπος, που αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα κάτσω να το συζητήσω, δεν είμαι απόλυτη. Ακούω τι έχει να μου πει ο άλλος. Δύσκολα μου γυρίζει το μάτι και θα χάσω την υπομονή μου. Αν μου γυρίσει βέβαια, δεν είναι για καλό.

Όμως, έχω άριστες σχέσεις με τους συναδέλφους μου και αυτό το αποδεικνύει ότι ποτέ δεν έχει ακουστεί το παραμικρό.

Καλά, μπορεί αυτό να γίνεται από δική σου άμυνα. Να μην αντέχεις τους καβγάδες.

Δεν γίνεται από λόγους διπλωματίας. Δεν είμαι διπλωμάτισσα. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και τους συναδέλφους μου και δεν μπορώ να λειτουργήσω διαφορετικά. Δεν είμαι ανταγωνιστική.. Με κανέναν δεν έχω τσακωθεί και αυτό κάτι λέει.

Πιστεύεις ότι πρέπει να αποδείξει ότι αξίζεις κάτι παραπάνω λόγω της ομορφιάς σου;

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πάντα ως άνθρωπος πρέπει να το αποδεικνύεις, πρώτα στον ίδιο σου τον εαυτό και μετά στους υπόλοιπους που συναναστρέφεσαι. Αυτό σημαίνει ότι δεν εφυσυχάζομαι και προσπαθώ για το καλύτερο. Από την άλλη, για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, θα σου πω το εξής: το θέατρο είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός χώρος, και αυστηρός, και καλά κάνει και αντιμετωπίζει με καχυποψία τους καινούργιους ηθοποιούς. Καλά κάνει. Οποιοσδήποτε είναι στο ξεκίνημα του δέχεται αμφισβήτηση. Δεν είσαι το ίδιο στα 19 σου, στα 29 σου, στα 69 σου. Ο ηθοποιός-δίνει εξετάσεις κάθε χρόνο. Εξελίσσεται κάθε χρόνο. Ο ηθοποιός είναι εμπειρία που την κερδίζεις κάθε μέρα. Όποτε, από εμένα εξαρτάται να αποδείξω αν αξίζω αυτό που έχω σπουδάσει.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved