Πάνος Βλάχος: «Στην Αμερική δεν έχω πάρει όσους ρόλους θα ήθελα»
Showbiz

Πάνος Βλάχος: «Στην Αμερική δεν έχω πάρει όσους ρόλους θα ήθελα»

Ο Πάνος Βλάχος πήγε στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό του στην υποκριτική και τα κατάφερε. 

Ο ηθοποιός έχει παίξει σε σειρά, αλλά και σε θεατρική παράσταση.

Στην Ελλάδα επέστρεψε για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Μια πρόταση που του κέντρισε το ενδιαφέρον και θέλησε να το κάνει.

Ναι, αλλά έπαιξες και σε καθημερινή σειρά, έκανες και θέατρο.

«'Εκανα έναν γκεστ ρόλο σε μια σειρά του NBC, στο Day’s of Our Lives όπου υποδύθηκα έναν 'Ελληνα. Και παίξαμε off Broadway το Mistero Buffo σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου, μια παράσταση που πήγε πολύ καλά και μετά μας δέχτηκαν με αυτή σε πολλά φεστιβάλ. Έχουμε παίξει ήδη το έργο σε τέσσερις χώρες και θα πάμε με την παράσταση στο Ισραήλ και μετά στη Ρωσία. Στην Αμερική δεν έχω πάρει όσους ρόλους θα ήθελα, αλλά αν ποντάρεις στο να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις και δεν πας να γίνεις αυτό που θέλει η αγορά, σίγουρα θα κάνεις πολύ καλύτερα αυτό που κάνεις. Είμαι ευγνώμων που μπορώ και λέω ιστορίες σε διαφορετικές γλώσσες, που άνθρωποι με πληρώνουν για να κάνω τη δουλειά μου σε ξένες χώρες, που μαθαίνω καινούρια πράγματα, που κάνω οντισιόν, που είμαι μία επιλογή - ακόμα και αν είμαι μικρή επιλογή. Μου αρέσει να εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου συμβαίνουν, ακόμα και τα μικρά. Η νοοτροπία για την Αμερική που πλασάρεται σε illustration media από illustration καλλιτέχνες είναι πολύ λανθασμένη. Γιατί κρότο κάνει κάτι φαντεζί και όχι το να πεις την αλήθεια. Κρότο κάνει η γνωριμία με τον τάδε γνωστό ηθοποιό. Όμως, αυτό δεν είναι τίποτα. Το σημαντικό είναι το πόσο μπορεί να σε ξεκουνήσει κάτι που σε βγάζει από την ασφάλεια σου. Όταν έχεις έτοιμη την καριέρα και πας όχι για κάτι καλύτερο, αλλά για να μπορείς την επόμενη φορά να δώσεις σε όσους ρθουν να σε δουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Για να το καταφέρεις αυτό, είναι απαραίτητο να ξεκουνιέσαι. Για να ξεκουνηθείς, όμως, πρέπει να φύγεις από τη νοοτροπία της Ελλάδας, που λέει πως με το που πιαστείς κάπου καλά, γραπώσου εκεί και μην αλλάξεις τίποτα.»

Τον Δημήτρη Γιαννέτο, από τον οποίο έχω μάθει πως κάνετε παρέα, τον γνώρισες εκεί ή τον ήξερες από πριν;

Τον γνώρισα εκεί. Σε αυτόν και στον Χρήστο Βασιλόπουλο οφείλω πάρα πολλά. Είναι φίλοι μου»

Ο Χρήστος κάνει και γκεστ στο βιντεοκλίπ για το «Λαχείο».

«Ναι. Και ο Δημήτρης έκανε μακιγιάζ και μαλλιά. Το γυρίσαμε στο Λος Αντζελες. Ο Δημήτρης, για παράδειγμα, είναι σούπερ σταρ. Ο Βασιλόπουλος, ο Γιαννέτος, η Ιωάννα είναι για εμένα σούπερ σταρ, γιατί έχουν τη νοοτροπία του ανθρώπου που πρέπει να εξελίσσει αυτά που κάνει και όχι αυτά που δείχνει. Εγώ αυτούς τους ανθρώπους θαυμάζω. Με συγκινεί ένας άνθρωπος που λέει ότι το σημαντικό δεν είναι ο ίδιος, αλλά το αποτέλεσμα που κάνει»

Είχες προτάσεις αυτό τον καιρό που σε έβαλαν σε πειρασμό να επιστρέψεις στην Ελλάδα μόνιμα;

«Ήρθα για μια ταινία που με είχε βάλει σε πειρασμό. Θα φύγω ξανά την 1η Αυγούστου. Αν προέκυπτε κάτι πραγματικά άξιο λόγου, θα έμενα και περισσότερο. Γενικά, αν εξαιρέσεις κάποια πράγματα μικρά στην αρχή της καριέρας μου, όταν βάζω τα μούτρα μου μέσα σε κάτι, είναι γιατί ποντάρω σε αυτό το άλογο. Δεν πάω να ξεχειμωνιάσω. Και μη μου πεις πως «έχεις επιλογές να κάνεις». Τις επιλογές τις δημιουργείς εσύ. Στην Αμερική για παράδειγμα δεν είχα καμία επιλογή» εξήγησε στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved