Μπουράκ Οζτσιβίτ: «Δεν υπάρχει ζήλεια στο γάμο μου»
Showbiz

Μπουράκ Οζτσιβίτ: «Δεν υπάρχει ζήλεια στο γάμο μου»

Ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός της σειράς «Kara Sevda» παντρεύτηκε την αγαπημένη του Φαχριγιέ Εβτζέν τον Ιούνιο του 2017 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ σε συνέντευξη του μίλησε για την πρόταση γάμου, για το αν υπάρχει ζήλεια ανάμεσα τους και για το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς.

Η απόφαση να παντρευτείτε σε δυσκόλεψε;
«Όχι. Γιατί θα έπρεπε να με δυσκολέψει;»
Δεν φοβήθηκες μήπως χάσεις κάποιες από τις θαυμάστριες σου;
«Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι. Ερωτεύτηκα και ήθελα να παντρευτώ. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Τι πιο ωραίο από το να μοιράζεσαι τη ζωή σου με αυτόν που αγαπάς;»
Θα μπορούσατε να συνεχίσετε σαν ζευγάρι...
«Φυσικά, αλλά θέλαμε να παντρευτούμε. Προερχόμαστε από παραδοσιακές οικογένειες. Εξάλλου δεν μπορείς να είσαι μόνος για πάνα. Στη ζωή χρειάζεσαι κάποιον να μοιράζεσαι την καθημερινότητα σου».
Παλιά οι ζεν πρεμιέ δεν παντρεύονταν...
«Αυτό μου φαίνεται παράξενο και δεν το βρίσκω σωστό. Ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα. Δεν γίνεται να κάνεις τα πάντα με βάση το συμφέρον».
Θυμάσαι την πρόταση γάμου που της έκανες;
«Φυσικά. Η Φαχριγέ μου οργάνωσε ένα πάρτι...γενεθλίων, που υποτίθεται ότι ήταν έκπληξη, αλλά εγώ το ήξερα. Μετά την τούρτα λοιπόν της έδωσα το δαχτυλίδι και έπαθε σοκ! Μόλις το είδε, άρχισε να κλαίει».
Σε ζηλεύει η Φαχριγέ;
«Καθόλου».
Εσύ τη ζηλεύεις;
«Όσο αγαπά ο ένας τον άλλον, άλλο τόσο τον σεβόμαστε. Ξέρω τη δουλειά της και γνωρίζει τη δική μου. Οπότε δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα στη ζωή μας».
Παιδί θέλετε να κάνετε;
«Αυτό είναι και λίγο θέμα τύχης. Δεν το έχουμε βάλει στο "πρόγραμμα". Μόνο τα περιοδικά ασχολούνται τόσο πολύ. Μετά τον γάμο άρχισαν να συζητούν αν περιμένουμε παιδί, ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο» δήλωσε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved