Έλενα Παπαρίζου: «Οι σχέσεις θέλουν δουλειά»

Έλενα Παπαρίζου: «Οι σχέσεις θέλουν δουλειά»

Μιλά για τη σχέση της με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη και τι είναι αυτό που την κάνει να παραμένει ερωτευμένη μαζί του.

Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας, πόσο εύκολο είναι για την Έλενα Παπαρίζου να ισορροπεί σήμερα ανάμεσα στην «καριερίστα» Έλενα και σε εκείνην που είναι τρυφερή σύζυγος και θα ήθελε να γίνει μητέρα κάποια στιγμή

«Γενικότερα, είμαι η Έλενα όπου κι αν πάω – μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί να ανέβω πάνω στη σκηνή. Στη σκηνή βοηθάει ο στίχος, το τι λέει το τραγούδι… Μπαίνεις σε έναν «ρόλο». Αλλιώς, πάντα είμαι η Έλενα»

Έχει αποδείξει πως είναι άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων. Συνεχίζει να βρίσκει, κάθε μέρα, καινούρια πράγματα, για να παραμένει ερωτευμένη με τον Αντρέα;

«Καταρχάς, οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Αυτό που λέμε «έχεις δέσει τον γάιδαρό σου», δεν υπάρχει (γελάει). Οι σχέσεις θέλουν δουλειά κάθε μέρα, περνάς τα πάνω σου και τα κάτω σου αλλά, όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, κοιτάς τα πράγματα να είναι ισορροπημένα και δέχεσαι πιο εύκολα τα «θέλω» του άλλου, γιατί μέσα σε ένα σπίτι υπάρχουν δύο ψυχές. Και, εννοείται, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι δύο – ο καθένας να δίνει χώρο στον άλλον»

Τι είναι αυτό που συνεχίζει να την εκπλήσσει κάθε μέρα στον Αντρέα;

«Στον Ανδρέα με εκπλήσσει ότι είναι αυτός που είναι! Αυτό», λέει η ίδια το Down Town Κύπρου.