Χριστίνα Αλούπη: Μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει παράλληλα με την εγκυμοσύνη της
Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: Μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει παράλληλα με την εγκυμοσύνη της

Η Χριστίνα Αλούπη, αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο πατρικό της σπίτι. Εκεί έχει όλες τις ανέσεις και μεγάλη βοήθεια από τη μητέρα της, την οποία χρειάζεται τώρα που διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Ο Κωνσταντίνος Κέφαλος βρίσκεται ακόμη στην Αμερική, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, τον Αύγουστο όμως θα βρεθεί στη Νύμφη του Θερμαϊκού, προκειμένου να παραλάβει την οικογένειά του και να συνεχίσουν σε ήρεμο κλίμα τις διακοπές τους στην πανέμορφη Κασσάνδρα της Χαλκιδικής: «Περιμένουμε και εγώ και ο μικρός Ανδρέας τον Κώστα για να περάσουμε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, για τις οποίες φυσικά θα συζητάμε και θα αναπολούμε τον χειμώνα». Τότε που ο Κέφαλος τζούνιορ «θα έχει ήδη ξεκινήσει να λέει τις πρώτες του λέξεις όχι μόνο στα αγγλικά, αλλά και στα ελληνικά», όπως αποκαλύπτει η μητέρα του στη Realnews.

Όσο για το θέμα υγείας που τυχαία είχε ανακαλύψει η ίδια, το παρακολουθεί, ενώ παράλληλα στέλνει για ακόμη μια φορά το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι η πρόληψη είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας: «Πρόκειται για ένα ινοαδένωμα του μαστού, το οποίο παρακολουθώ παράλληλα με την εγκυμοσύνη. Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά θέλει παρακολούθηση. Η πρόληψη σώζει και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς», δηλώνει με αισιοδοξία η Χριστίνα Αλούπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved