Πηνελόπη Πλάκα: «Πραγµατικά, τόσα χρόνια ήµουν ανόητη… Φέτος, όµως, ανακάλυψα τι χάνω τόσο καιρό»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Πραγµατικά, τόσα χρόνια ήµουν ανόητη… Φέτος, όµως, ανακάλυψα τι χάνω τόσο καιρό»

Η Πηνελόπη Πλάκα εξηγεί ότι θα ήθελε να αποδεσµεύσει την πληθωρική της εµφάνιση από τις προτάσεις που δέχεται για ρόλους.

«Όταν ξεκίνησα στα 18 µου ήταν περισσότερο κατανοητό πως θα υποδυόµουν ρόλους που είχαν σχέση µε την εξωτερική µου εµφάνιση, όσο όµως περνούν τα χρόνια επιζητώ κάτι παραπάνω στην πορεία µου. Θεωρώ πως είναι µια περίοδος που πρέπει να δουλέψω σκληρά και να δηµιουργήσω».

Σε αυτό το δηµιουργικό πλαίσιο εντάσσεται και η απολαυστική θεατρική κωµωδία «Aγρια ∆ύση», στην οποία συµπρωταγωνιστεί. «Πραγµατικά, τόσα χρόνια ήµουν ανόητη… ∆εν είχα µπει στη διαδικασία να κάνω καλοκαιρινή περιοδεία, γιατί είµαι καλοµαθηµένη! Φέτος, όµως, ανακάλυψα τι χάνω τόσο καιρό. Είναι υπέροχη η καλοκαιρινή περιοδεία, ο κόσµος στην επαρχία σε υποδέχεται µε πολλή χαρά. Η γουέστερν κωµωδία του Θοδωρή Αθερίδη µε τίτλο “Άγρια Δύση” παρουσιάζεται σε όλη την Ελλάδα σε σκηνοθεσία της εκπληκτικής Μπέσυς Μάλφα, από το ∆ΗΠΕΘΕ Σερρών σε συνεργασία µε την Create4art και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους µέσα από την καρδιά µου που µε εµπιστεύτηκαν γι’ αυτό τον ρόλο», τονίζει και περιγράφει: «Υποδύοµαι την Ελσα, την κόρη της Μπέσυς, µια κοπέλα που είναι πολύ αντράκι, δυναµική και δραστήρια. Αν και πιστεύω ότι ως χαρακτήρας είµαι ηπίων τόνων και όχι τόσο δυναµική, όταν ήρθαν οι γονείς µου και οι δικοί µου άνθρωποι να δουν την παράσταση, µου είπαν ότι υποδύοµαι τον εαυτό µου».

Η ίδια, άλλωστε, έχει µεγάλη αδυναµία στην οικογένειά της όπως παραδέχεται στη Realnews. «Αγαπώ πολύ τους γονείς µου, τους έχω τεράστια αδυναµία, όπως άλλωστε έχω στον παππού µου, αλλά και στη γιαγιά µου, η οποία δεν είναι πλέον στη ζωή. Μέχρι τα έξι µου έζησα και µεγάλωσα µε τη γιαγιά και τον παππού στο χωριό µου, το Αδενδρο, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, από όπου και έχω τις καλύτερες αναµνήσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved