Νέος… πόλεμος στην οικογένεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Showbiz

Νέος… πόλεμος στην οικογένεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Οι άνθρωποι που αγάπησε και αγάπησαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα.

Εικοσι δύο χρόνια μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού, ο γιος της Γιάννης δεν έχει καταφέρει να έρθει κοντά με τα αδέρφια της.
Στη μια πλευρά βρίσκονται τα αδέλφια της και στην άλλη ο μονάκριβος γιος της.

«Είμαι σίγουρη πως η Αλίκη, από κει ψηλά που βρίσκεται, θα στεναχωριέται πολύ. Λάτρευε την οικογένεια της και πάντα ήθελε να είναι όλοι μονιασμένοι κι αγαπημένοι», λέει άτομο που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν κοντά στην εθνική μας σταρ.

Δυστυχώς, ο χρόνος δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παραμένει απόμακρος από την υπόλοιπη οικογένεια παρά τις προσπάθειες που, όπως λέγεται, κατέβαλλαν οι θείοι και θα ξαδέλφια του να τον φέρουν κοντά τους. Τα λάθη που έχει παραδεχτεί πως έκανε ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ του στοίχισαν ακριβά. Τα πλήρωσε με τις άγριες επιθέσεις που δέχτηκε από το οικογενειακό και όχι μόνο περιβάλλον, με μια κατάθλιψη από την οποία ακόμη παλεύει να βγει και με μοναξιά. Μια μεγάλη μοναξιά που μέχρι σήμερα είναι η σταθερή παρέα του, με εξαίρεση ίσως κάποιες γυναίκες που μπαινόβγαιναν στη ζωή του, άλλες ανιδιοτελώς κι άλλες όχι και τόσο...

Τον κρυφό πόλεμο στην οικογένεια της Αλίκης έφερε εμμέσως πλην σαφώς στο φως ο μικρότερος αδελφός της, ο αρχιτέκτων Αντώνης Βουγιουκλάκης ο οποίος σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις του, παραδέχτηκε ότι δεν έχει σχέσεις με τον ανιψιό του, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως αυτό είναι επιλογή του ίδιου του Γιάννη. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται, άλλωστε και από μια σειρά γεγονότων, όπως τα μνημόσυνα στο Α νεκροταφείο που τα τελευταία χρόνια γίνονται ξεχωριστά. Αλλο κάνει ο γιος, άλλο τα αδέλφια της αξέχαστης ηθοποιού. Επίσης, πριν από λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 19 του περασμένου Μαρτίου, η απουσία του Γιάννη Παπαμιχαήλ από τη μεγάλη εκδήλωση - αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της στο Δημοτικό θέατρο Γλυφάδας "Μελίνα Μερκούρη", ήταν εκκωφαντική. Εκεί, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τα δάκρυα των αδελφών της, αλλά και την έντονη συγκίνηση των πρωταγωνιστών που την έζησαν και μοιράστηκαν μαζί της ανεπανάληπτες επιτυχίες. Ο μόνος που έλειπε από εκείνη τη βραδιά ήταν ο μοναχογιός της.

Για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν και για αποφάσεις για τις οποίες έχει μετανιώσει έχει μιλήσει και ο ίδιος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Μία από αυτές ήταν και η απόφαση του να πουλήσει το εξοχικό της μητέρας του στο Θεολόγο. «Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανα λάθη στη ζωή μου. Έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλεύτηκαν, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλεύτηκαν. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό. Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε", είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του».

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved