Ξεσπά στα social media: «Στην πραγματικότητα, ένας σκ@τόψυχος ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις»
Showbiz

Ξεσπά στα social media: «Στην πραγματικότητα, ένας σκ@τόψυχος ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις»

Για ποιους χτυπά η καμπάνα;

«Πόλεμος» στα social media!

Γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ξεσπά και τα «βάζει» με όλους εκείνους που «απειλούν» ότι όποιος ανεβάσει τέτοιες μέρες φωτογραφίες διασκέδασης ή άλλου τέτοιου τύπου, θα διαγραφεί από φίλος του.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καποδίστρια, ο οποίος έγραψε:
«Βλέπω αρκετά προφίλ που ανεβάζουν ψευτοαπειλές τύπου: "Οποίος ανεβάσει αυτές τις μέρες φωτογραφία διακοπών ή selfie θα φάει διαγραφή" και τέτοιες π@π@ριές.

Μάγκες, πρώτον, καλύτεροι άνθρωποι δε γίνεστε αν κρατήσετε τον πόνο μια-δύο μέρες παραπάνω από τον άλλον, μη γελιέστε. Για να πάτε στον παράδεισο, θέλετε ακόμα δουλίτσα.

Δεύτερον, αν φίλε μου γουστάρεις να διαγράψεις κόσμο, επειδή έβαλε ένα χαρούμενο post (!!!), κάντο. Μεταξύ μας, ξέρουμε, βέβαια, πως δε θα το κάνεις. Μεγάλη δουλειά τα ?και τα καρδουλίνια, στο μικρόκοσμό σου, από τα υπόλοιπα ανθρωποειδή που δεν νιώθουν τη χειριστικότητά σου και δηλώνουν ότι συμφωνούν. Δε θα διαγράψεις κανέναν, λοιπόν, ανθρωπάκο, γιατί είσαι από εκείνους που πιστεύουν πως όσο περισσότερους ακόλουθους έχεις στο προφίλ σου, τόσο πιο αξιόλογος άνθρωπος είσαι στην κοινωνία.

Και έτσι, συνεχίζεις να κάθεσαι πίσω από τον υπολογιστή. Στην πραγματικότητα, ένας σκ@τόψυχος ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις, μεγάλε. Είσαι το ίδιο φασιστάκι, με τα υπόλοιπα φασίστάκια που θα ήθελες να βρίζεις κατά καιρούς. Που όμως δεν τολμάς να τα βρίσεις, γιατί είσαι χεσμένος από το φόβο σου. Έχεις μάθει να λες τη μ@λ@κία σου μόνο εκεί που σε παίρνει. Και πάντα, πίσω από μια οθόνη. Γελοίε!

Τρίτον, κυριότερο! Το πένθος δεν εκβιάζεται, ρε ηλίθιοι. Αφήστε τον κόσμο ελεύθερο να κάνει ότι γουστάρει στους τοίχους του και στις ζωές του. Μην του φοράτε τις δικές σας ενοχές. Τι άνθρωποι είστε, ρε γ@μώτο!!!
Αυτά και καλημέρα σας...», έγραψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved