Τουμασάτου-Αθανασίου: Όσα είπανε για την συνεργασία τους στην παράσταση «Πανικός στο Υπουργείο»
Showbiz

Τουμασάτου-Αθανασίου: Όσα είπανε για την συνεργασία τους στην παράσταση «Πανικός στο Υπουργείο»

Έπειτα από τη συνεργασία του φετινού χειμώνα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισµένα παλικάρια», οι δρόμοι τους συναντιούνται και το καλοκαίρι.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Μάριος Αθανασίου μιλούν για τη συνεργασία τους στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη με την παράσταση «Πανικός στο Υπουργείο».

Που σας βρίσκει το φετινό καλοκαίρι;

Μ. Τουμασάτου: «Στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη, με την παράσταση «Πανικός στο υπουργείο», σε έναν όμορφο χώρο, με μία εκπληκτική παρέα τόσο στο σανίδι όσο και από κάτω. Ο. κόσμος είναι ιδιαίτερα θερμός και εμείς ενθουσιασμένοι με αυτό που ζούμε φέτος».

Μ. Αθανασίου: «Μετά από καιρό άνοιξε η ταράτσα στο Θέατρο Λαμπέτη κι επιθυμούμε να γίνει ένα όμορφο στέκι, ένα μέρος που ο κόσμος θα ξέρει ότι θα βλέπει ωραίες παραστάσεις. Οσον αφορά στο έργο, θεωρώ ότι είναι μία ωραία κωμωδία που περνά τα μηνύματα της. Φυσικά, όπως προανέφερε και η Μαριάννα, περνάμε εξαιρετικά, είμαστε μία ωραία παρέα!».

Χρησιμοποιήσατε τη λέξη παρέα. Δύσκολη υπόθεση στον καλλιτεχνικό κόσμο...

Μ. Τουμασάτου: Με τον Μάριο Αθανασίου και τον Βασίλη Θωμόπουλο μετράμε πολλά χρόνια συνεργασίας σε θέατρο και τηλεόραση. Τους νιώθω φίλους μου και το λέω με βεβαιότητα. Η φιλία είναι, γενικότερα, μία δύσκολη λέξη. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι ηθοποιός, με το αν είσαι κάτι άλλο... Σε όλους τους χώρους υπάρχουν και φίλοι και άνθρωποι που δεν ταιριάζουν και πισώπλατα μαχαιρώματα. Απλά στη δική μας περίπτωση, αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Μ. Αθανασίου: «Ολα αυτά τα χρονιά, έχουμε δώσει τις εξετάσεις (μας ως παρέα και αυτό που λέμε ότι περνάμε υπέροχα το εννοούμε. Εχουμε αναπτύξει κοινούς κώδικες, υπάρχει χημεία. Είναι ευλογία το να... δουλεύεις με φίλους που συνάμα είναι εξαιρετικοί συνεργάτες», αναφέρουν στο TV kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved