Κώστας Αποστολάκης: «Ο γάμος είναι να σου… κάτσει, είναι θέμα τύχης»
Showbiz

Κώστας Αποστολάκης: «Ο γάμος είναι να σου… κάτσει, είναι θέμα τύχης»

Ο Κώστας Αποστολάκης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Από το γάμο στο διαζύγιο».

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει βιώσει αυτή την κατάσταση, μίλησε για τον γάμο και αν θα το επιχειρούσε δεύτερη φορά.

Πρωταγωνιστεί στο έργο «Από το γάμο στο διαζύγιο».
«Με το θεσσαλικό θέατρο κάνουμε δύο μονόπρακτα του Φεϊντό. Ξεκινήσαμε περιοδεία απ' όλο το νομό Λαρίσης και τώρα θα παίξουμε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Είναι μια πολύ ωραία παράσταση. Είμαι με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, την Ευγενία Δημητροπούλου, τον Δημήτρη Τσιπούρα και την Ειρήνη Κουτρουμάνου. Το σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη, ενώ η Κυριακή Σπανού, που είναι καλλιτεχνική διευθύντρια, πήρε την πρωτοβουλία να βγει το ΔΗΠΕΘΕ περιοδεία μετά από 8 χρόνια. Το καλοκαίρι δεν είναι καλό γενικά, όταν βλέπεις την τραγωδία με τη φωτιά και το εθνικό πένθος που ζήσαμε, τις βροχές, γιατί, ακυρώνονται παραστάσεις λόγω των δύσκολων καιρικών φαινομένων. Τώρα, δεν έχουμε πολλή όρεξη να παίξουμε λόγω της ψυχολογίας μας με όλα αυτά που συμβαίνουν. Παίζουμε και σε άλλες περιοχές έξω από την Αθήνα, όπου μπορεί να σκάσει το χειλάκι του ανθρώπου, να γελάσει λίγο».

-«Από το γάμο στο διαζύγιο» είναι μια κατάσταση ζωής που την έχεις βιώσει κι εσύ.
«Απασχολεί το έργο αυτό με τα θέματα των συζύγων, την αντίθεση των φύλων, με τα προβλήματα συμβίωσης ενός άντρα και μιας γυναίκας και δεν έχει αλλάξει τίποτα 100 χρόνια μετά. Οι θεατές βρίσκουν πολλά κοινά σημεία και γελάνε με αυτά, ενώ οι ίδιοι, όταν τους συμβούν, τα παίρνουν σοβαρά και μαλώνουν. Σαν να λέει ο Φεϊντό: «Κοιτάξτε τι βλάκες είσαστε, γιατί αν είχατε χιούμορ στη ζωή σας, δεν θα χωρίζατε ποτέ».

-Θα επιχειρήσεις εύκολα ένα δεύτερο γάμο, το έχεις σκεφτεί ως κατάληξη μιας καλής σχέσης;
«Ο γάμος είναι να σου... κάτσει είναι θέμα τύχης. Μια παλιά μαντινάδα στην Κρήτη λέει: «Η γυναίκα είναι λαχείο να σου βγει ή πλούσιο σε κάνει ή στη φυλακή σε βάνει». Αυτή τη στιγμή δεν θα σκεφτόμουν να παντρευτώ δεύτερη φορά, όχι, με τίποτα. Αυτή τη στιγμή λέω «όχι». Τις λέξεις «πρέπει» και «ποτέ» δεν τις χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει, αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε σ' το αποκλείω, έτσι όπως το σκέφτομαι».

Τι είναι αυτό που θα ήθελες πολύ;
«Οι περιοδείες μου αρέσουν, αλλά τώρα κουράστηκα. Θα ήθελα ένα καλοκαίρι να κάτσω να ξεκουραστώ, κάνω περιοδείες 11 καλοκαίρια σερί. Είμαι ήρεμος, τώρα δεν μου λείπει σχεδόν τίποτα. Αυτή τη στιγμή νιώθω πραγματικά πλήρης. Το χειμώνα θα είμαι στο θέατρο «Κιβωτός», στο έργο «Η συμμορία των 5», που το σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, σε μια διασκευή του Θοδωρή Πετρόπουλου», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved