Νέο ξέσπασμα της Νικολούλη για τους πληγέντες στο Μάτι: «Όποιος εντοπίζει λαμόγια, να ενημερώνει…»
Showbiz

Νέο ξέσπασμα της Νικολούλη για τους πληγέντες στο Μάτι: «Όποιος εντοπίζει λαμόγια, να ενημερώνει…»

Η Αγγελική Νικολούλη, από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για όλα όσα έχουν συμβεί στο Μάτι μετά την καταστροφική φωτιά και συνεχίζει να έχει στραμμένη όλη την προσοχή της εκεί, προσπαθώντας, προφανώς, να βρει μία νότα αισιοδοξίας στα συντρίμια και τα αποκαΐδια για να μπορέσει να συνεχίσει. 

Με μία νέα ανάρτησή της στην οποία έχει ανεβάσει μία φωτογραφία ενός μικρού παιδιού που φυτεύει ένα δέντρο στα καμμένα, η αγαπημένη δημοσιογράφος σχολίασε: «Οταν τα παιδιά καλλιεργούν στις στάχτες την ελπίδα, η ζωή ξανάρχεται...Απαιτούμε διαφάνεια, ενημέρωση και για όσα προσφέρονται στους πυρόπληκτους. Οποιος εντοπίζει λαμόγια, να ενημερώνει...(φωτο αρχείου)».

Ακόμα μουδιασμένη από τα όσα εκτυλίχθηκαν στην Ανατολική Αττική, η Αγγελική Νικολούλη τώρα στρέφει την προσοχή της στη βοήθεια που παρέχεται στους πληγέντες. Ανάμεσα σε εκείνους, όμως που βοηθούν με την ψυχή τους, υπάρχουν σίγουρα και οι... δήθεν καλοί συνάνθρωποι και σ' αυτούς εφιστά την προσοχή η δημοσιογράφος η οποία εδώ και χρόνια έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της, προσφέροντας ουσιαστικό κοινωνικό έργο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved