Μπουρδούμης: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ταυτιστώ με τον «Ζουζουνέλ»
Showbiz

Μπουρδούμης: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ταυτιστώ με τον «Ζουζουνέλ»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδύεται τον Κωνσταντίνο στη σειρά «Σόι σου», η οποία θα συνεχιστεί για 5η χρονιά.

Ο ηθοποιός έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του και πολλοί τον αποκαλούν «Ζουζουνέλ».

Άραγε τον ενοχλεί;

-Ποιες είναι πλέον οι φιλοδοξίες σας;

«Μία από αυτές είναι να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή στο αποτέλεσμα που υπάρχει επάνω στη σκηνή, είτε στην επιλογή του έργου είτε των συνεργατών. Δεν θέλω απλώς να βρίσκομαι σε μια διανομή, είμαι αρκετά ώριμος μετά από 20 χρόνια να δοκιμαστώ και σε κάτι τέτοιο. Πάντα βέβαια ακούω και τις προτάσεις που μου κάνουν».

-Σας βλέπουμε στο «Σόι σου» που βαδίζει αισίως στον 5ο χρόνο επιτυχίας... Αναδειχτήκατε υποδυόμενος τον Κωνσταντίνο σε αυτή τη σειρά...

«Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περίμενα -έχω την εντύπωση ότι κανείς μας από όσους δουλεύουμε για αυτή τη σειρά δεν το περίμενε. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ταυτιστώ με τον «Ζουζουνέλ».

-Σας ενοχλεί όταν ο κόσμος σας απoκαλεί έτσι στο δρόμο;

«Καθόλου. Υπάρχει μια ταύτιση και αυτό είναι μεγάλη χαρά για τον ηθοποιό. Αλίμονο... Πώς θα μπορούσε να με ενοχλεί; Κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό το ωραίο ταξίδι και θα πάμε στο επόμενο και σίγουρα θα θυμόμαστε όλοι αυτή τη σειρά».

-Δώστε μας, λοιπόν, μια γεύση για αυτό που θα δούμε την επόμενη σεζόν από τον «Ζουζουνέλ»...

«Αν και ακόμη δεν γνωρίζω πολλά, νομίζω πως οι σεναριογράφοι θα εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι βλέπουμε το σπίτι και αυτού του ζευγαριού. Περιμένω και εγώ τις εκπλήξεις και τις προκλήσεις που μας ετοιμάζουν... Πιστεύω βέβαια ότι θα υπάρχει αυτή η μοναδική αγάπη του ζευγαριού, παρ' όλες τις περιπέτειες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν»

-Θα θέλατε στη ζωή σας να ζήσετε μια τόσο ιδανική αγάπη, έναν τέτοιο έρωτα;

«Μακάρι... Γιατί όχι; Μακάρι να τα καταφέρω... Είναι ζητούμενο. Δεν ξέρω όμως... Θα δείξει... Θα φανεί...», αναφέρει στο 7 MEΡΕΣ ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved