Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Δεν θέλω να σκέφτομαι απαισιόδοξα»
Showbiz

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Δεν θέλω να σκέφτομαι απαισιόδοξα»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εκτός από το τραγούδι, έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της τηλεόρασης. Πλέον νιώθει περισσότερο παρουσιαστής ή τραγουδιστής; Ποιον δρόμο θέλει να ακολουθήσεις από δω και πέρα;

«Νιώθω ένας άνθρωπος στη ζωή που θέλει να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί σε πολλά πράγματα και που με καθετί που καταπιάνεται θέλει να το κάνει καλά και με υπευθυνότητα. Στην παρούσα φάση δεν νιώθω διχασμένος ανάμεσα στο τραγούδι και στην παρουσίαση, καθώς επέλεξα να αφιερώσω το φετινό καλοκαίρι στην τηλεόραση. Δεν θα τα έκανα καλά αν τα έκανα και τα δύο... Βλέπουμε όμως. Δεν έχω σταματήσει να τραγουδάω. Συνεχίζονται οι μουσικές μου συνεργασίες και εμφανίσεις. Απλά, στη συγκεκριμένη φάση είναι πιο έντονη η τηλεοπτική μου παρουσία» τόνισε στο TV Έθνος.

- Αν σου το έθεταν ως δίλημμα, στην παρούσα χρονική συγκυρία, τι θα επέλεγες;

«Σε κάθε συγκυρία απορρίπτω το δίλημμα. Η μουσική είναι περασμένη στο DΝΑ μου και κανείς δεν μπορεί να την ξεριζώσει: Από την άλλη, η τηλεόραση έχει μπει στη ζωή μου. Μπήκε ξαφνικά, αλλά έχω αρχίσει να την αγαπάω. Τα θέλω και τα δύο λοιπόν, τα αγαπάω και τα δύο.»

-Πάντως, πολλά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας στρέφονται στην τηλεόραση. Θεωρείς ότι στενεύουν τα πράγματα στον χώρο του τραγουδιού και η τηλεόραση είναι διέξοδος; Και όχι μόνο η τηλεόραση αλλά και το θέατρο...

«Ισχύει. Δεν θέλω να σκέφτομαι απαισιόδοξα, με την έννοια πως κλείνουν οι δρόμοι και στενεύουν τα περιθώρια για μια καριέρα στο τραγούδι. Το βλέπω σαν μια αλλαγή. Αλλάζει ο τρόπος της διασκέδασης, ο τρόπος που «κυκλοφορεί» η μουσική. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της αλλαγής, άνθρωποι που είχαν συνηθίσει την προηγούμενη κατάσταση είναι λογικό να εκφράζονται και να επικοινωνούν με το κοινό και με άλλους τρόπους. Είτε η τηλεόραση είτε το θέατρο. Το βλέπω ως εξέλιξη, όχι ως διάδοχη κατάσταση μιας καταστροφής.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved