Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Με τη Ναταλία είμαστε σαν οικογένεια. Έχουμε πια και τη συγγένεια του πλατό»
Showbiz

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Με τη Ναταλία είμαστε σαν οικογένεια. Έχουμε πια και τη συγγένεια του πλατό»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είχε μια πορεία στον χώρο του τραγουδιού και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την παρουσίαση. Πώς ήρθε η αρχική πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού;

«Είμαστε πολύ φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Και παραμένουμε έτσι και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Οι κουβέντες μας, τα γέλια μας, η χημεία που έχουμε λοιπόν σαν φίλοι μεταφέρθηκε στην τηλεόραση έπειτα από πρόταση της Ναταλίας. Θέλω να σου πω πως στο κανάλι προσλήφθηκα αξιοκρατικά, αφού πέρασα από δοκιμαστικό. Δεν πλασαρίστηκα ως κολλητός της Ναταλίας. Έτσι ξεκινήσαμε. Και πέρασαν τρία χρόνια» τόνισε στο TV Έθνος.

-Είχες πρόταση από τη Ναταλία να την ακολουθήσεις στον Alpha;

«Με τη Ναταλία είμαστε σαν οικογένεια. Έχουμε πια και τη συγγένεια του πλατό, κάτι που επέλεξε η Ναταλία Με τη Ναταλία νομίζω θα μας συνδέει πάντα μια ανοιχτή πρόταση συνεργασίας. Με δεδομένο πως εγώ πάντα θα χαίρομαι να βρίσκομαι δίπλα της και η δική της επιλογή στο πρόσωπο μου είναι πάντα ανοιχτή και υπαρκτή. Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε. Στη Ναταλία οφείλω πολλά. Της εύχομαι καλή επιτυχία στο μεγάλο της comeback εκεί που θεωρώ πως είναι το τηλεοπτικό της σπίτι, στον Alpha.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved