Εύα Λάσκαρη: Παραδέχεται ότι είναι ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο! Τι δηλώνει για εκείνον;
Showbiz

Εύα Λάσκαρη: Παραδέχεται ότι είναι ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο! Τι δηλώνει για εκείνον;

Mετά τον χωρισµό της από τον dj Ντίνο Τσιώρη, µε τον οποίο απέκτησαν έναν υπέροχο γιο, η Εύα Λάσκαρη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και ατενίζει το µέλλον µε αισιοδοξία.

«Ναι, έχω γυρίσει σελίδα στη ζωή µου. Είµαι πάρα πολύ καλά. Είµαι µε έναν άνθρωπο που τον αγαπάω πάρα πολύ. Είµαστε ευτυχισµένοι», δηλώνει το µοντέλο στη Realnews. «Είµαι ευτυχισµένη. Είµαι πάρα πολύ καλά. Πάντα να ξέρεις, όµως, ότι έχω προτεραιότητα τον γιο µου». Και µπορεί να έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή του µικρού Παναγιώτη, δεν αποκλείει, όµως, το να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας. «∆εν υπάρχουν ακόµη σχέδια για γάµο. Είναι, άλλωστε, πάρα πολύ νωρίς».

Η σχέση µε τον πρώην άντρα της παραµένει φιλική σύμφωνα με τη Realnews. «Είχαµε ωραίες στιγµές και φέραµε στον κόσµο ένα υπέροχο παιδί. ∆εν τα καταφέραµε, αλλά δεν πειράζει. Εχουµε έναν γιο που µας αγαπάει και τον αγαπάµε πολύ και οι δύο. Εχουµε προχωρήσει και οι δύο τις ζωές µας και είµαστε δύο καλοί φίλοι». Ο γιος τους, εξάλλου, θα τους ενώνει για πάντα. «Ο πρώην άντρας µου µε βοηθάει πάρα πολύ µε το παιδί», εξηγεί η ίδια, «έχω βέβαια και τους γονείς µου δίπλα µου, καθώς µένω µαζί τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved