Παίκτρια του Survivor 2 έχει χωρίσει και δεν το πήρε κανείς είδηση
Showbiz

Παίκτρια του Survivor 2 έχει χωρίσει και δεν το πήρε κανείς είδηση

Έχει περάσει ένας μήνας από τον τελικό του Survivor 2 και η παίκτρια έχει χωρίσει.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή όταν εκείνη ήταν στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο σύντροφός της την στήριζε ενεργά από την Ελλάδα μέσα από τα social media, ενώ την αποχαιρέτησε και της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» με μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από το facebook.

Μάλιστα, όταν η ομάδα της είχε κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας και μιλήσανε με μηνύματα, εκείνος της είχε γράψει όταν κοιμάται να ονειρεύεται την οικογένεια που θα της κάνει.

Ο λόγος για την Μελίνα Μεταξά και τον Λευτέρη Χαχαμίδη, ο οποίος είχε ταξιδέψει στον μακρινό Άγιο Δομίνικο μαζί με άλλους συγγενείς των παικτών.

Μετά τον τελικό του παιχνιδιού επιβίωσης, η Μελίνα Μεταξά ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κύπρο και την Μύκονο και σε καμία δεν είναι ο Λευτέρη Χαχαμίδης. Αυτό, που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι κανείς από τους δυο δεν έχει στα προφίλ του στα social media κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του gossip-tv.gr, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, χωρίς, ωστόσο να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια που τους οδήγησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved