Σπύρος Πούλης: «Η μεγαλύτερη κατάκτησή μου είναι τα παιδιά μου»
Showbiz

Σπύρος Πούλης: «Η μεγαλύτερη κατάκτησή μου είναι τα παιδιά μου»

Ο Σπύρος Πούλης σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και την επιτυχία που γνωρίζει.

Ποια αρχή σου δεν έχεις παραβιάσει;

Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, δεν μπορώ. Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο. Νομίζω ότι θα μου έχουν πει ψέματα, αλλά δεν με νοιάζει, αδιαφορώ, θέλω να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους, με τρελαίνει το. ψέμα. Δεν λέω ποτέ ψέματα, θα πω ό,τι είναι να πω.

Όταν έχεις κοπιάσει κι έχεις παλέψει, για να κατακτήσει ό,τι αγαπάς, η επιτυχία και η επιβεβαίωση αυτής είναι πιο γλυκιά;

Ναι, είναι πιο γλυκιά. Ό,τι έκανα, το έκανα με κόπο, με το «σπαθί» μου και με κάποιους ανθρώπους που πίστεψαν σ' εμένα και με βοήθησαν από τα πρώτα μου βήματα, αλλά και αργότερα. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ το ψέμα, δεν κορόιδεψα. Ήμουν πάντα ευθύς τύπος, τίμιος. Όταν κοπιάσεις, η επιτυχία είναι πιο γλυκιά.

Νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά όταν τα καταφέρνεις μόνος σου;

Ναι, βέβαια νιώθω σιγουριά, όταν έχω ανέβει μόνος μου, επειδή ήμουν καλός, γιατί δεν είχα καμία «πλάτη» από πουθενά, ποτέ στη ζωή μου. Δεν είχα «πλάτες», ούτε κάποιον να με πάρει πολύ απαλά από το χέρι. Με πήραν από το χέρι επειδή έβλεπαν κάτι σ' εμένα. Η μεγαλύτερη κατάκτηση μου είναι τα παιδιά μου, τα οποία έχω καταφέρει κι έχω κάνει, με αγαπάνε και τα αγαπάω πολύ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved