Άντζελα Δημητρίου: «Δεν χαιρόμουν τους έρωτές μου. Έβγαιναν προς τα έξω»
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Δεν χαιρόμουν τους έρωτές μου. Έβγαιναν προς τα έξω»

Με αφορμή τη μεγάλη της συναυλία για τα σαράντα χρόνια πορείας της στο χώρο της μουσικής, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τη ζωή αλλά και για τους έρωτες της, τους οποίους, όπως η ίδια αποκαλύπτει δεν χαιρόταν.

Η Άντζελα Δημητρίου κάνει το δικό της απολογισμό.

«Η επιτυχία έχει κόστος, και είναι μεγάλο. Η επιτυχία φέρνει ζήλια, φθόνο και χολή. Όσοι τα βρήκαν έτοιμα δεν μπορούν να εκτιμήσουν και να σεβαστούν. Γι’ αυτό και βουλιάζουν γρήγορα. Νομίζουν ότι σουξέ είναι ένα τραγουδάκι που κρατάει ένα δύο χρόνια. Λάθος. Σουξέ είναι ένα τραγούδι του ’85 που ακούγεται σημερινό».

Η επιτυχία σε αφήνει να κάνεις σχέδια ή είναι ένα συνεχές κυνηγητό;
«Έχει τρομακτικές απαιτήσεις. Πάει τη ζωή σου όπου εκείνη θέλει. Δεν πρόλαβα να πάω γυμνάσιο. Δεν πρόλαβα να σπουδάσω. Αλλά δεν μετανιώνω. Έβγαλα το σχολείο της ζωής. Περπάτησα ξυπόλυτη για να μπορέσω να επιβιώσω. Η επιτυχία ήρθε σκαλί σκαλί, χρόνο με το χρόνο. Δεν κυνήγησα τίποτα. Όταν ξεκινούσα, δεν υπήρχαν ούτε φωτισμοί ούτε σκηνικά ούτε μπαλέτα. Το πάλκο είχε μόνο λαμπιόνια. Βγαίναμε σε μια καρέκλα με τετράγωνα μικρόφωνα με καλώδια. Ο κόσμος ήταν πιο απλός. Τώρα ζούμε την εποχή της επίδειξης. Βλέπεις τον άλλο να πετάει στοίβες από λουλούδια για να τον δούνε και την επομένη δεν έχει λεφτά ούτε για τσιγάρα».

Η επιτυχία περιόρισε την προσωπική της ζωή;
«Αρκετά. Δεν χαιρόμουν τους έρωτές μου. Έβγαιναν προς τα έξω. Ήθελα να το αποφύγω αλλά δεν γινόταν. Με ακολουθούσαν παντού. Δεν μπορούσα να πηγαίνω στα βουνά για να μη με βλέπει κανείς. Αλλά από ένα σημείο και μετά οι ίδιες οι σχέσεις μου σπίλωναν τον έρωτά μας. Ξέρετε ποιο ήταν το λάθος των ανθρώπων δίπλα μου; Δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ήμουν άλλη γυναίκα το πρωί μόλις ξυπνούσα, άλλη το μεσημέρι που μαγείρευα με τα μαλλιά μαζεμένα και άλλη το βράδυ στην πίστα. Εκεί ο καλλιτέχνης μεταλλάσσεται. Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να το δεχτούν. Δεν τους αρέσει αυτή η αλλαγή. Ίσως και να τους φοβίζει η έντονη προσωπικότητά μου. Έβλεπαν μια δυναμική γυναίκα και αποσυντονίζονταν», εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved