Λίγο πριν τον γάμο το love story Αντώνη- Υβόννης
Showbiz

Λίγο πριν τον γάμο το love story Αντώνη- Υβόννης

Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2010.

Μπορεί οι φωτογράφοι να τους είχαν απαθανατίσει μαζί, αλλά κανείς από τους δυο δεν μιλούσε για την σχέση τους. Πρώτη φορά, η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε για την γνωριμία της με τον Αντώνη Ρέμο στην εκπομπή «Καρντάσιανς».

Ο τραγουδιστής και το όμορφο μοντέλο γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και ερωτεύτηκαν. Μια σχέση και ένας έρωτας που είχε ως αποτέλεσμα την κόρη τους Ελένη και φτάνει μέχρι την εκκλησία.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έχουν αρκετά κοινά στοιχεία. Ένα από αυτά, είναι ότι μεγάλωσαν στην Γερμανία, όπου οι γονείς τους πήγανε μετανάστες.

«Ήρθα πριν από 9 χρόνια για να κάτσω μόλις δύο εβδομάδες. Ήταν πολύ καλή η δουλειά, ένιωθα και ωραία στην Ελλάδα. Είναι το σπίτι μου, ο Αντώνης είναι το σπίτι μου. Όταν γνωριστήκαμε, μιλούσαμε γερμανικά και αγγλικά, όλα μαζί. Τον γνώρισα και τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο. Με κατάλαβε αμέσως, χωρίς να πούμε κάτι, αυτό είναι όμορφο. Μετά τον ερωτεύτηκα απότομα, δεν πέρασε καιρός, δυο μήνες μετά τη γνωριμία μας μέσα σε κοινή παρέα. Έχει πάρα πολύ χιούμορ» είχε πει το όμορφο μοντέλο για τον Αντώνη Ρέμο.

Καρπός του έρωτά τους η κορούλα τους. Ήταν τότε, που η Υβόννη πήρε και την απόφαση να βαφτιστεί χριστιανή και να πάρει το όνομα Μαρία-Νεφέλη. Το μυστήριο έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015 στο παρεκκλήσι της Παναγίας Περπατούσας, στο χωριό Ηράκλειο, λίγο έξω από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Το παρόν στο μυστήριο έδωσαν ελάχιστοι άνθρωποι ανάμεσά τους η μητέρα και η αδελφή του Αντώνη Ρέμου.

Η πρόταση γάμου έγινε λίγο φύγει το 2017 στις Γαλλικές Άλπεις όπου βρέθηκαν για προγραμματισμένη εμφάνιση του τραγουδιστή. Μάλιστα, η πρόταση έγινε με φόντο το χιονισμένο τοπίο και εκείνη είπε αμέσως το «ναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved