Bo: «Δεν έχω σχέση αυτή την περίοδο. Το ξέρω πως είμαι κάπως δύσκολος και περίεργος»
Showbiz

Bo: «Δεν έχω σχέση αυτή την περίοδο. Το ξέρω πως είμαι κάπως δύσκολος και περίεργος»

Ο Bo μίλησε για τη σχέση του με τις γυναίκες και την επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια.

Η σχέση σου με τις γυναίκες άλλαξε μετά το παιχνίδι;

Δεν ξέρω αν φταίνε τα κιλά που έχασα-ή η δημοσιότητα, αλλά υπάρχει μια αύξηση ενδιαφέροντος, πράγμα που είναι πολύ ωραίο. Όμως για μένα ό,τι ίσχυε και πριν ισχύει και τώρα. Ένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου για να παρκάρει θα πρέπει να έχει κάποιες προδιαγραφές: να είναι παιδί με χιούμορ, να έχει θετική αύρα, να κάνουμε κοινά πράγματα μαζί και στα δύσκολα να με βοηθήσει με μια της κουβέντα. Έναν τέτοιον άνθρωπο χρειάζομαι διπλά μου για να πορευτώ μακροχρόνια. Πλέον ξέρω τι θέλω για να λειτουργήσει αυτό .που λέμε «σπίτι» και «οικογένεια».

Είχες παντρευτεί μια φορά στα 25 σου. Σήμερα θα το επαναλάμβανες;

Σίγουρα, γιατί θέλω να κάνω παιδιά, και πάρα πολύ μάλιστα.

Έχεις σχέση αυτή την περίοδο;

Όχι. Το ξέρω πως είμαι κάπως δύσκολος και περίεργος. Με το που θα δω κάτι που δεν μου αρέσει θα φύγω. Δεν θεωρώ ότι έχω πολύ χρόνο να φτιάχνω ανθρώπους κι αν δεν μου βγει να έχουν περάσει τα χρόνια. Αλλά πιστεύω στον Θεό, ό,τι είναι γραμμένο θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις.

Φοβάσαι μήπως αποτύχεις πάλι;

Είναι περισσότερο ανησυχία παρά φόβος. Πλέον δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Στα 25 με 30 ήμουν παντρεμένος. Μετά έκανα άλλη μια μεγάλη σχέση μέχρι τα 36, δηλαδή πέρασαν δέκα χρόνια με δύο σχέσεις και αποτέλεσμα δεν είδα. Άμα είναι να φας δέκα χρόνια για να μάθεις δυο πράγματα, μάλλον λες ότι δεν το πας και πολύ. καλά χρονικά. Πλέον σκέφτομαι πιο ρεαλιστικά.

Πηγή: people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved